”Lupaus” uudelle vuodelle

En yleensä harrasta uudenvuodenlupauksia. Vuosi vaihtuu, ok, koitetaan vaan jatkaa samaan malliin, eli silleen, että koitetaan tehä mahollisimman paljon asioita, joita haluaa tehä, joista tykkää.

Mutta nyt mulla on yks asia, jota koitan tehä enemmän tänä vuonna.

Ja se on viettää vähemmän aikaa tietokoneella.

Tää nyt ei oo mikään suuri lupaus, että olis jotenkin pakko tehä näin, tää nyt on aika laajasti sanottu. En aio asettaa mitään rajoja, että ”voin olla näin ja näin monta tuntia päivässä koneella” tai ”tänään en saa käynnistää tietokonetta lainkaan”, ei mitään tämmöstä. Koitan vaan olla vähemmän koneella, ihan oman fiiliksen mukaan.

Tykkään viettää aikaa tietokoneella, se ei varmaan oo epäselvää kellekään mun tutulle. Tykkään pelata ja kattoo YouTubee/Netflixii, siinä mun vapaa-aika aikalailla kuluu.

Mutta mulla alko tossa viime vuonna tulla jotenkin sellanen fiilis, että olis kiva koittaa tehä enemmän muitakin asioita. Koneella on aivan mahtava viettää aikaa, mutta olis kans kiva tehä välillä muutakin. Nostaa välillä naamaa siitä ruudulta, käydä enemmän ulkona, ehkä koittaa nähä kavereita vähän useemmin, lukea enemmän! Mun lukeminen on koko ajan jääny vaan vähemmälle ja vähemmälle, tekis mieli alkaa lukee Pottereitaki taas alusta, mutta miten on sellanen olo, että ei oo aikaa.

En oikein tiiä miten tän selittäisin. Vaikka tykkään olla koneella, niin silti, sillon kun on tehny jotain muuta, ollu vaikka sitten ulkona, tehny jotain silleen, että ei oo ehtiny olee koneella päivän aikana lainkaan, niin suurimman osan ajasta sen jälkeen on ollu mahtava fiilis. Sellanen, että kiva kun tuli tehtyä muutakin eikä vaan tuijotettua sitä ruutua. Mutta tosiaan suurimman osan ajasta se on noin, välillä sitä tietokonetta on myös alkanu kaipaamaan.

Ehkä järkevin tapa ilmasta tää asia, on silleen, että haluaisin vähän monipuolisuutta mun elämään. Että vapaa-aikana tulis tehtyä vähän muutakin.

peace.JPG

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *