Enkelienergiaraakaporkkanamehuselfhealing-maanantai

On tärkeää tuntea itsensä. On tärkeää tuntea oma hengityksensä, kehonsa, sakransa, ajatuksensa, alitajuntansa ja tämä hetki. Tämä preesens. Läsnäolo on suoritus, hengittäminen on suoritus, tarkkailethan itseäsi tällä hetkellä? Läsnäolon lisäksi on tärkeää, että syöt hyvin. Voimaruokia andeilta, tehokkuutta lisääviä itsekerättyjä superfoodeja, viherpirtelöillä lisää energiaa elämään. Tiedäthän, mitä kehosi viestii sinulle? Mikä merkitys päänsärylläsi on? Mitä vatsasi juttelee? Oletko tehnyt aamuisen hengitysharjoitteesi?

Tiestithän, että erilaisilla aromeilla voi hoitaa flunssan järkioireita? Tiedäthän, että lääkkeet ovat vain saatanallisten korporaatioiden rahastusvälineitä, toisin kuin ekokaupan myymä törkeän hintainen porkkanauutemehu? Oletko muistanut tarkistaa asuntosi energian? Mistä suunnasta tuulee, minne aamuaringon säteet muodostavat prisman? Onhan ikkunoissasi kristalleita ja makuuhuoneessasi unisieppareta? Myös vähentämällä tavaraa saat energiaa, mutta muistithan tilata jo kevääksi uudet harmoniset verhot ja tyynynpäälliset? Olethan muistanut ostaa 400 euron laukun, joka on hyvälaatuinen ja hirvittävän tarpeellinen, ei missään nimessä millään tasolla statusesine? Tarvitset myös uuden pirtelökirjan ja kolme uutta kodinkonettasi suorittaaksesi huolettoman huomenen. Hyvä nainen käy myös kaksi kertaa kuussa kasvohoidossa, rasvamuotoilussa ja hiustenkasvua edistäväsä öljyhoidossa. On myös tärkeää muistaa maksaa noin 600 markkaa (?!) kuntoslijäsenyydestä, jos pukkarissa soi linnunlaulu ja kukkii teko-orkidea. Ei sillä, saisihan tuon liikunnan pihahommissa, mutta kukaan ei ehkä näkisi sitä.

Ennen kaikkea muista hylätä maalaisjärki ja tieteeseen pohjautuvat faktat, sillä kyllä enkelienergiahoidon täytyy olla todellista, kun siitä puhuttiin radiossakin. Kurssi maksaa vain 350 euroa, mutta hyvään tarkoitukseenhan se menee, koska ei kai kukaan nykyään rahasta hyväuskoisia hölmöjä?

Reipasta ja älykästä maanantaita!

Kommentit (1)
  1. Amen for that!! ;))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *