First things first

IMG_1234.JPG

Heippa! Mä oon Elisa, 22-vuotias opiskelija Oulusta. Mulla on ollut blogi parikin kertaa aiemmin, mutta se on sitten aina jäänyt kaiken muun kiireen vuoksi. Nyt kuitenkin halusin vielä kerran antaa mahdollisuuden, koska oon kyllä tykännyt tästä hommasta aina kun tätä oon tehnyt. Tällä kertaa tosin päädin vaihtaa tutusta ja turvallisesta bloggerista Lilyyn, joten opettelemista riittää varmasti! Heti ensiksi kauheasti päänvaivaa aiheutti tämä blogin nimi – mitä ihmettä mä keksin? Halusin jotain simppeliä, joten päädyin nimeen Elsan, sillä se on yksi mun lempinimistä ja mun blogihan tämä on heh.

Ajatuksena mulla olisi täällä kirjoitella ihan kaikennäköistä mitä mieleen tulee, ehdotuksiakin otetaan toki vastaan. Juttuja mistä mä tykkään ovat mm. matkustelu, kaverit, perhe, vaatteet, kauneusjutut, sisustus, sali ja lenkkeily, juhlien ja illanistujaisten järjestäminen sekä kalenterin koristelu (believe me, kaikki mut tuntevat tietää tän viimisen kohdan varsin hyvin).

Mutta eipä mulla oikeastaan muuta tällä kertaa, palataan seuraavan postauksen merkeissä! Toivottavasti tuut vielä uudestaankin tsekkaan mitä tänne keksin 🙂

♡ Elsa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *