Ilahduttavia asioita: Queer Eye

Etsitkö ultimaattista hyvän mielen sarjaa viikonlopuksi? Nyt sellainen nimittäin on tarjolla, sillä Queer Eye -sarjan 5. kausi ilmestyi viime viikolla Netflixiin. Love it! Jos et ole vielä tutustunut Jonathaniin, Taniin, Karomoon, Anthonyyn ja Bobbyyn, nyt on oikea aika.

Vaikka monet komediasarjat ovat ikisuosikkejani, hyvää mieltä etsiessä Queer Eye on vertaansa vailla. Jaksot hymyilyttävät, naurattavat, ja liikuttavat ja sarjan sanoma lämmittää sydäntäni jokaisen jakson kohdalla: jokainen ihminen on tarpeeksi ja täydellinen omana itsenään. Sarjassa ei tahdota kenellekään pahaa, päinvastoin: kaikille ihmisille halutaan kaikki mahdollinen hyvä. Muun muassa tämän vuoksi sarja on mielestäni niin valtavan ihana.

Sen lisäksi, että Fab Five naurattaa, hymyilyttää ja lämmittää se myös osoittaa, kuinka rakkaus ei lopu maailmasta rakastamalla. Siksi on erinomaisen tärkeää rakastaa sekä itseään (Don’t forget to love yourself girl!) että muita – juuri sellaisina kuin he ovat.

It’s so much more about what is in your heart, kuten Jonathan (oma suosik… ei! En voi valita!) on sanonut.

Kuvituksena muita hyvää mieltä tuottavia asioita: kauniisti kuivuneet kukat, onnittelukortit (posti- ja onnittelukortit ovat täysin aliarvostettuja!) sekä nektariinit. Olen viime aikoina kantanut kilon nektariinirasioita Lidlistä kotiin ainakin kahdesti viikossa. Rajani on neljä nektariinia päivässä – yleensä. Joskus on kuitenkin ihan sallittua hullutella, koska kuten Fab Five opettaa: love yourself, love your life. 

Seuraa: blogit.fi / bloglovin

Lue myös:

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *