Podcast-suositus: Erkka Mykkäsen Kirjoittamisesta

On kaksi paikkaa, joissa olen kokenut, että Antti Holma voisi minua auttaa: maraton ja synnytys. Näitä molempia varten rakensin soittolistan, jossa oli Auta Antti -podcastin mielestäni parhaat jaksot, jos sattuisin kaipaamaan akuutteja nauruja tai ainakin helpotusta olooni. Noh, kummassakaan en lopulta kuunnellut yhtään mitään, mutta oloani helpotti ajatus siitä, että jos kaipaisin jotain tuttua, turvallista ja hauskaa, voisin palata Antin tarinoihin onnistuneesta kiropraktikon jättämisestä.

Holman uusin podi, Antin koulumatka, on viihdyttävä, totta kai, mutta erityisen paljon iloa viime viikolla iltakävelylle toi Erkka Mykkäsen Kirjoittamisesta -podcast, jossa Holma oli kertomassa kirjoittamisesta. Jos jonkinlaista podcastia ja podcast-yritelmää kuunnelleena Kirjoittamisesta tuntuu raikkaalta tuulahdukselta ja jakson kakkososan odottaminen joulukuun (!) alkuun piinaavalta.

Ei siis muuta kuin oikein hyvää ja oikein hyvää ja oikein hyvää. 

kulttuuri ajattelin-tanaan podcastit suosittelen
Kommentit (2)
  1. Olipa freesiä saada BLOGISTA suositus! <3 Tää tuli vastaan jokapäiväisellä itsen googlettamisella. Tosi hauska kuulla että jakso miellytti. Tai no totta kai miellytti koska Anttiholma! Ja pahoittelut että kakkosjakson kanssa menee niin pitkälle. Syy on siinä, että mun pitää saada joulukuullekin kuuntelijoita, jotta joulukuun mainostaja sais myös kuuntelijoita…

    1. Hei, mahtavaa! Olipa hauskaa saada myös vastaus! En ajatellut, että tämä päätyisi sinulle, mutta iso kiitos jaksosta ja podista! Ihan mahtavaa kuunneltavaa ja erityisesti alun yleinen pohdinta Antista oli terävää, hauskaa ja samastuttavaa.

      Ja pieni odottelu tekee nykyajan ihmiselle ihan hyvää, ongelma ei niinkään siis ehkä postaustahdissa vaan odottajassa… 🙂

      Seuraavaa jaksoa innolla odottaen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *