Lapsuuden unelmia

Lapsena sitä unelmoi kaikesta mahdollisesta. Ala-asteella halusin muistaakseni ainakin tukan, jota pitäisi aina varoa ettei se tipahda vessassa pönttöön ja kyvyn osata hypätä vistissä ”kutosten päälle” eli loikata järjettömän pompun kuminauhojen päälle molemmilla jaloilla ja jonka osasi vain luokkamme naisvoimisteleva gasellijalka. (Katkeruus jatkuu, olen vieläkin vähän kateellinen..)

Yläasteen haaveeni sisälsivät lähinnä ruusunpunaisia mielikuvia koulun suosituimmista pojista. Ihme kyllä haaveisiin ei sisältynyt koskaan kymppi biologiasta tai fysiikasta, vaan kaikki aika tuntui tunneilla kuluvan sydämien piirtelyyn ja LOVES laskujen laskemiseen..

Ai et tiedä mikä on LOVES? Sinun täytyy vain tietää ihastuksesi etu- ja sukunimi ja tämä tieteellisesti todistettu rakkauden laskukaava kertoo rakkautenne mahdollisuuden prosentteina. Käytän malliesimerkkinä alter egoani ja aikuisiän suurinta ihastustani. Homma toimii yksinkertaisuudessaan niin että lasket montako samaa kirjainta teidän nimistä löytyy. Siis ällää, oota, veetä jne..

Nemi Montoya

Samuli Putro

LOVES

13011 (Kun olet saanut ensimmäiset numerot laskettua, alat plussailla viereisiä yhteen seuraavalle riville, eli siis 1+3 = 4, 3 + 0 = 3 jne..

13011

4012

413

54 % <- ei kovin hyvä todennäköisyys, onneksi summa on eri oikealla nimelläni, heh heh..)

 

Takaisin unelmiin.. tänään lähden toteuttamaan yhtä haavetta, joka on kai kulkenut mukanani lapsesta lähtien. Unelma olla tv-ohjelman yleisössä. Tämä ei nyt ehkä räjäytä kenenkään tajuntaa mutta minulle itselle tämä on suuri juttu. Nykyään en enää katso juurikaan televisiota, mutta joku minua kiehtoo yleisönä olemisessa. Ja mahdollisuus näkyä televisiossa! Söisin mieluimmin vasemman jalan varpaani kuin osallistuisin tosi-tv-ohjelmaan, mutta mahdollisuus ”vahingossa” vilahtaa tv-ruudussa kiehtoo minua suuresti. Huomenna siis pääsen istumaan yleisöön, kun ystäväni osallistuu vielä salassa pysyvään tv-ohjelmaan. Taidan ehkä tirauttaa jopa onnen kyyneleen.

2908525866_16903b8cd7_o.jpg

Joskus olisi hauskaa olla robotti. (Kuva stuffnoonetoldme.blogspot.com)

Ps. Höpöttelyni 10 ihanasta naisesta oli päätynyt toimituksen päivän kysymykseen, josta olen hyyyyyvin imarreltu, kiitos, hih, hih hih..

 

Matkamusiikiksi reissulle valikoitui mm:

 

  • PMMP – Matkalaulu (obviously..)
  • JVG:n useampikin kappale ( tämä on niin noloa, mutta oli aikani tulla tästä häpeyden kaapista ulos..)
  • Patti Smith – Because The Night
  • The Black Keys – Little Black Submarines
  • The Dandy Warhols – We Used To Be Friends

 

-Emilia

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *