Uuden alku

 

uudenalku1.jpg

Tämä kuvasarja on maannut jo syksystä asti luonnoksissani. Vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa ihka ensimmäisen blogipostaukseni ja mikä olisikaan parempi aihe uuden vuoden ensimmäisenä päivänä kuin Uuden alku? Astu siis kanssani kohti Uuden alkua ja vuotta 2018! 

 
Jokainen aamu on tilaisuus uuteen alkuun tai voit vaikka aloittaa sen heti tästä hetkestä esimerkiksi muuttamaalla omaa ajattelutapaasi. 

Tähän väliin haluan jakaa keskustelun minkä kävin taannoin siskoni miehen kanssa liittyen mielen voimaan. 

Makasin kuumeessa sängyn pohjalla ja kerroin puhelimessa kuinka huonona ja kipeänä olin, hän sanoi yhtään vähättelemättä olotilaani että jos saisin nyt miljoona euroa, MILJOONA euroa siitä että olisinkin terve niin uskotko että pystyisit parantumaan? Vastasin Kyllä

Tämä pisti miettimään sitä kuinka uskomattoman paljon meidän omat ajatukset vaikuttavat olotilaamme ja siihen mitä voi tapahtua tai minkälainen vaikutus ajatuksillamme on esimerkiksi hyvinvointiimme. Kukaan ei tosin tarjonnut minulle miljoonaa euroa joten jatkoin sairastelua sängynpohjalla. 

 

Mutta takaisin itseasiaan;

Uusi vuosi onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään mitä uutta haluat elämääsi tuoda, mitä vanhaa ja hyvää lisätä tai mitä kenties poistaa kokonaan? 

Viime syksynä hieman ahdistuneena mietin omaa elämäntilannettani ja aloin jopa hieman kyseenalaistamaan aikaisempia päätöksiäni luoda enemmän oman näköistä elämää ja mietin että onko se kaikki epätietoisuus ja pelko tulevaisuudesta tämän kaiken arvoista. Löysin metsän ja yhteyden luontoon uudelleen ja huomasin kuinka paljon jo pienikin kävely metsässä helpotti stressiäni ja antoi ajatuksilleni tilaa virrata vapaasti. 

 

uudenalku2.jpg

 

Minulle Uuden alku merkitsee muutosta mikä lähtee sisältäpäin, täytyy mennä ensin itseensä ja oppia tunnistamaan omia tunteita ja haluja. 

Se ei ole ihan niin helppoa miltä se kuulostaa. Kaikki ne ulkoiset asiat tai ajatusmallit mitä vuosien aikana on kokenut tai kuullut ovat ainakin minulla vaikuttaneet ajattelutapaani enkä ole välttämättä aina tunnistanut mikä on minua itseään ja mikä on ehkä jonkun toisen mielipide tai oletusarvo.

 

Astu siis rohkeasti kohti Uuden alkua ja nauti matkasta!

 

uudenalku3.jpg

 

 

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa juuri Sinulle ihanaa ja tapahtumarikasta vuotta 2018 ja onnea matkaan omaan itseesi! <3 

 

uudenalku4.jpg

 
Ai niin ja tervetuloa blogini pariin <3 
 
 
Kuvien mallina upea Sonja http://www.lily.fi/blogit/urban-zen

suhteet oma-elama mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *