Korkeasaaressa

Käytiin miehen veljen lasten kanssa Korkeasaaressa. Lapset sai itse valita kohteen minne tahtovat koulun loppumisen jälkeen meidän kanssa. Ei ollut yllätys että halusivat Korkeasaareen, ainahan ne on kesäkuun alussa käyneet siellä meidän kanssa.

Sää suosi reissua. Ei ollut liian kylmä eikä liian kuumakaan. Kouluikäisten lasten kanssa päivä retki on paljon mukavampi tehdä kuin uhmaikäisten riiviöiden kanssa. Edes tuota nuorempaa lasta ei tarvinnut kertaakaan komentaa. Ajatella että parisen vuotta sitten vielä sai tuon nassikan irrottaa leijonatarhan kaltereista ja kieltää sukeltamasta kilpikonnien joukkoon pää edellä.

Ja lokkikin sai pesiä rauhassa. Parivuotta sitten lokkiparka olisi hätistetty tiehensä pesästään nuorimman lapsukaisen toimesta.

Harmiksemme totesimme että eväiden syöntipaikoista lähes kaikki oli kiinni tai varattu joten söimme eväitä pikkupolun varrella seisten. Tämä oli ehkä ainut negatiivinen asia koko reissussa toki olisin voinut lukea tiedon eväiden syönti paikkojen sulkemisesta netistäkin eli oma moka.

Päivän päätteeksi toimitettiin kotiinsa, kaksi takapenkillä nuokkuvaa lasta jotka vannoivat että kivaa oli.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *