Synttärit, synttärit, häät, synttärit

Kalenterista kurkkii yhdet, sun toiset juhlat joihin meidät on kutsuttu. Lauantaina vietettiin vuoden ensimmäiset syntymäpäivät. Oli aivan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa ystäviä ja viettää mukavaa aikaa yhdessä. Sääkin oli suosiollinen ei nimittäin ole yksi eikä kaksi kertaa kun toukokuussa pidettyjä syntymäpäiviä on vietetty vesisateessa.

Tämän viikon torstaina vietämme anoppini syntymäpäiviä. Arkipäiville osuvat juhlat aiheuttaa aina päänvaivaa. Mieheni saa leikkiä ajoissa ennättääkseen oman elämänsä Mika Häkkistä nimittäin ylitöihin joutuneella miehelläni on tasan tunti aikaa käydä töiden jälkeen suihkussa kotona ja vaihtaa juhlavaatteet päälle ja sitten onkin lähdettävä kohti anoppilaa ja ennätettävä ajoissa perille.

Katsomme että on turvallista käydä juhlissa, joihin meidät on kutsuttu näin korona aikana sillä minut ja mieheni on rokotettu jo aikoja sitten. Tosin toiset annokset rokotetta on kummaltakin saamatta.

Monelle jatkuvasti tulvivat kutsut erilaisiin juhliin on taloudellinen rasite ja ymmärrän hyvin että ihmiset priorisoi kutsuja. Ja kyllä itseäkin hirvittää se että kuinka paljon rahaa menee kuukauden aikana oleviin juhliin. Summa kapuaa helposti noin 1000€ ja silloin on kulunut minimi summa rahaa. Onneksi meillä on juhlavaatteet valmiina. Jos joutuisimme ostamaan juhlavaatteet niin kalleimmillaan kulut nousisi 1500€ – 2000€. Toki jos raha on tiukassa ja tietää tarvitsevansa juhlavaatteita kannattaa hyvissä ajoin alkaa etsimään vaatteita käytettynä tai kysellä vaikka kavereilta jos joltain lainaan löytyisi sopivat vaatteet.

Vaikka rahaa palaakin juhliin olemme kiitollisia jokaisesta kutsusta ja yritämme niihin mahdollisuuksien mukaan osallistua. Jokainen kutsu kertoo siitä että meillä on ystäviä, jotka meidät haluaa nähdä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *