kotona

Terveiset pohjoisesta! Saavuimme eilen kotiin. Matka oli pitkä, mutta niin sitä vaan selvittiin yhden kiukkuisen korvakipuisen vauvan kanssa omaan kotiin.

Loma oli hyvä. Ensimmäisen viikon aikana huiputimme Saanan, kävimme lounaalla lumoavalla Tsahkaljärvellä, kiersimme luontopolun Jeahkkaksen maisemissa,vietimme sadepäivää Hetan luontokeskuksessa, valloitimme kolmen valtakunnan rajan ja loikkasimme tekemättömälle häämatkalle Lyngstuvan huikeisiin maisemiin Lyngenin Alppimaisemiin.

Sitten iski flunssa. Flunssaisina kävimme Norjassa Spåkenesin linnoituksella, Tromssassa kahdesti (Polariassa ja Jäämeren katedraalissa ja toisella reissulla Fjellheisenin köysihississä ja yläilmoissa lounaalla), Lulledahlin luontopolulla ja orkidealaaksossa Lullefjelletillä.

Vauva on varsinainen reissuvauva. Ruokailut, vaippailut ja unet sujuivat hyvin reissussa. Kyytipelinä oli Vauden Shuttle Premium, joka osoittautui erinomaiseksi hankinnaksi. Kantorinkka oli hyvä kantaa ja tirppasella oli hyvät oltavat sen suojissa niin tuulessa, sateessa kuin paisteessakin. Missään vaiheessa ei tuntunut rasittavalta reissata vauvan kanssa.

Reissusta lisää myöhemmin. Nyt syliä korvakipuiselle ja pyykkäystä.

perhe parisuhde hyva-olo lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *