syke

Ultraruudulla näkyi syke. ❤️ Vahva, terhakka, hyvä syke. Ja pienen pieni Pieni. Minussa. 

Viimeiset viikot olen voinut pahoin. Niin pahoin, että olen käynyt tipassa ja pelännyt rypäleraskautta. Tälle aamulle sovittiin päivystyskäynti naistentautien polille. Mies ja koira lähtivät jo eilen uuteen kotiin (siis sinne sijaislapsikotiin), minä istun bussissa ja menen perässä. 

Nyt huokaisen. En ymmärrä tätä elämää. Meillä odotetaan taas. Sijaislasten saapumista ja nyt tätä luomuihmettä. Hoitolinjoja piti suunnitella viime viikolla. Nyt suunnitellaan neuvolakäyntejä ja asutaan lähes 300km hoitavasta tahosta. 

Pahoinvointi on kuulemma äärimmäisen hyvä juttu, sikiö vaikuttaa vahvasti elinkelpoiselta pieneltä tyypiltä. 

Olen vollottanut koko aamun. Onnesta. Välillä sydämessä läikkyi pelko, kun en tiennyt, mikä on tilanne: onko siellä yksi, kaksi vai pelkkää istukkakudosta. Kun näin pienen, olin niin onnellinen. En tiedä, päättyykö tämä raskaus hyvin. En tiedä, miten käy. Mutta juuri nyt minä olen raskaana. Minä rakastan tätä pientä jo nyt. Ja juuri nyt ulkona paistaa aurinko. 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

<3 <3 <3

Lumos

<3

Torey
Näissä neliöissä

 

Mun eka punainen sydän ei halunnu tulla näköjään näkyviin. 

Torey
Näissä neliöissä

ÄH! <3 NOIN. Nyt on sydän! Lily ei näköjään taas tue emoji-sydämiä eikä myöskään kirjaimista löytyvää ääriviivasydäntä. MUTTA SYDÄMIÄ SULLE ISO KASA!

https://naissanelioissa.wordpress.com

Mulla tuli itku. Kunpa.

Lukija (Ei varmistettu)

En enää muista mistä tai milloin löysin blogisi, mutta olen lukenut näitä hienoja jag sydämmellisiä ajatuksiasi jo useampi vuosi. En tunne sinua yhtään, mutta toivon kovasti että raskautesi menee tällä kerta hyvin ja että tämä Pieni tulee syliisi asti! Kaikkea hyvää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minullakin näytti testi plussaa ja voi kuinka toivon että saan tämän lapsen syliini. &lt;3 toivotaan meille molemmille. &lt;3

chaura
Misplaced

Voi nyt, NYT olisi viimein sinun vuorosi onko (onhan?) teillä jokin hormonaalinen tuki tässä raskaudessa?

Srma (Ei varmistettu)

Toivon kanssanne. Kunpa tämä olisi se kerta, kun kaikki menee hyvin ja saatte pienen syliinne. Itku onnesta teidän puolestanne.

miiajohanna
miiajohanna

Pidän sormet ja varpaat ristissä!!!! Ihana uutinen.

R T (Ei varmistettu)

Voi miten onnelliseksi tulin tästä. Toivotaan että kaikki menee oikein hyvin. Peukut pystyssä teille!

Vierailija (Ei varmistettu)

&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

&lt;3

T: M

Ps. Pakko silti kirjoittaa myös tämä - eihan puhuta sijaislapsista. Vanhemmat voivat olla sijaisia mutta lapsi ei koskaan ole kenenkään sijainen :)

AnLottanen

Hei,

aivopieru kirjoitettaessa. Normaalissa elämässä puhun lahjalapsista, en sijaislapsista. Meille he olisivat ja ovat saapuessaan lahja, eivät bonuksia eivätkä sijaisia. Lahjoja.

Lillian (Ei varmistettu)

Onnea! Minua jäi vaivaamaan tuo " pahoinvointi on äärimmäisen hyvä juttu". Siis ihan terveydenhoitaja sanoi noin? Minulla on kolme lasta enkä ole koskaan voinut pahoin raskauksien aikana. Raskaudet ovat olleet helppoja, sikiöt elinvoimaisia ja kaikista syntynyt terve lapsi. Ihan vaan alkoi kiinnostaa perusteliko terveydenhoitaja jotenkin tätä.

AnLottanen

Kiitos! 

Pahoinvointi on kuulemma merkki hyvistä hormonitasoista, eikä siitä ole vauvalle mitään haittaa. 

Eilen itse asiassa tajusin, että ihan kaikkien aikojen ensimmäisessä raskaudessani, joka keskeytettiin, olin aivan yhtä huonovointinen. Paino putosi reilut 5kg ensimmäisen kolmanneksen aikana, nyt mennään samaa tahtia. Voin myös pahoin laivassa enkä kestä huvipuistolaitteita. Ehkä olen alttiimpi myös raskauspahoinvoinnille? 

Kaikillehan raskauspahoinvointia ei tule. Äitini ja siskoni selvisivät ilman. Isomummi oli kaksosia odottaessaan voinut todella pahoin, mummi kuulemma kuopuksen kohdalla. 

AnLottanen

Ja siis kyllä, sekä oma Th neuvolassa että lääkäri polilla ja kätilöt päälle ovat kaikki olleet sitä mieltä, että pahoinvointi on hyvä merkki. Ja ovat sanoneet jokainen sen ääneen. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.