täydellinen onni

Aamuyöllä klo01.20 meidän maailmamme mullistui täysin. Keskiviikkona aloitettu käynnistysmaraton loppui pienen, ihanan, äärettömän kallisarvoisen ja rakkaan pitkätukkaisen peikonpoikasen syntymään.

Meillä on maailman ihanin pieni tyttö. <3 Mitkä sydäntä pakahduttavan ihanat terveiset taivaasta! 

Meillä on ihan oikea, elävä vauva. Meidän perheen 12.lapsi on luonamme, hengissä, sylissä. 

Samana päivänä, jolloin kaksi vuotta sitten jouduin kohdunulkoisen raskauden takia hätäleikkaukseen.

Samana päivänä, jolloin vuosi sitten olisi ollut maaliskuussa keskenmenneen vauvan laskettu aika.

Tänä päivänä, jolloin saan kiittää ja huokaista: meistä pidettiin huolta.   

Olosuhteisiin nähden kaikki on hyvin. 

Kommentit

Maria Hakkarainen
Villiviini

Ihanaa, olen todella onnellinen puolestanne! Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja toivonut, että kaikki menisi lopulta hyvin, kuten varmaan moni täällä. Toivon teille ihania päiviä, vuosia ja koko loppuelämää uuden perheenjäsenenne kanssa. Ja toivottavasti jatkat kirjoittamista, sitten kun sinulla on aikaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sydämen täydeltä onnea teille, koko perheelle! Mikä ihana onni, suloisia ensihetkiä teille pienen kanssa &lt;3 &lt;3 &lt;3 Olen pitkään seurannut blogiasi, ja voi miten onnelliseksi voi tulla sinänsä tuntemattoman ihmisen puolesta! Kaikkea hyvää!

Oi että kuin onnellinen teidän puolesta. Paljon rakkautta ️️️

Zitrone (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea pienestä peikkotytöstä!

Linn (Ei varmistettu)

Onnea koko perheelle! Kuinka iloinen olenkaan teidän puolesta!

Valtavasti onnea! Voi miten ihanat ajat teillä on edessä <3

Nettanen
Destination: Happiness

Ihanaa, olen niiiin onnellinen puolestanne! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa! Onnea tuhannesti!

BloginLukija (Ei varmistettu)

Lämpimät onnittelut! Pitkään blogiasi seuranneena tunnen suurta iloa että vihdoin tämä päivä koitti perheellenne! Rukoukset on kuultu taivaassa!

Kuide
Länsirannikon Kuide

Valtavan paljon onnea! Tästä tuli ihan oikeasti itsekin tosi iloiseksi. Asioiden kuului mennä juuri näin, onneksi jaksoit uskoa ja luottaa. Ihania ensihetkiä pienen uuden perheenjäsenen seurassa teille kaikille. Tulethan kertomaan miten koira ottaa tytön vastaan <3

a.
Lusikoita kiitos.

Onnea, valtavasti onnea! Onnea vanhemmille tytöstä, ja onnea tytölle vanhemmista.

Tiia Keskinen (Ei varmistettu)

Olen niin onnellinen puolestanne! Tuhannesti onnea koko perheelle! Te jos ketkä olette tuon kaiken ansainneet, ihanaa, että kaikki on vihdoin näin ja pieni vauva on sylissänne. Olette ajatuksissani kovasti, toivon teille kaikkea hyvää! /BonaFide

Torey
Näissä neliöissä

Onnea pienestä peikkotytöstä! <3

mystery
Vision One

MÄ EN KESTÄ! Meni ihan kylmät väreet tästä. Niin ihanaa, voi että <3 isot onnittelut, voikaa hyvin!

Immu* (Ei varmistettu)

Paljon onnea koko perheelle ja peikkotytölle tervetuloa maailmaan!

Valopäiväkirja

Paljon onnea teille kaikille! <3

Minnea
Minnean muruja

Sydämen täydeltä onnea <3 Ihania uutisia!

miiajohanna
miiajohanna

Minua itkettää, liikuttaa, koskettaa, huojentaa, ah.. Tulee kylmiä väreitä <3 Te olette rakkaat niin ansainneet kaiken tämän hyvän ja onnen ja enemmänkin! <3 Näin se elämä lopulta voitti!!!! Oot taistelija, sisukas taistelija, nostan sulle hattua rakas ihana AnLottanen!

Pitkäaikainen lukija (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea koko perheelle! &lt;3

Hymyillen.

Voi että, tuli kyyneleet silmiin. Onnea pienestä! Oon sun blogia seurannut ja elänyt mukana ja samalla toivonut hirveästi että jonain päivänä saat kokea äitiyden ihmeen <3 olen siis niin onnellinen teidän puolesta! Lämmin rutistus ja tsemppiä vauva-arkeen :)

S L (Ei varmistettu)

Olen lukenut pitkään blogejasi ja elänyt hiljaa täällä mukana ällistyneenä siitä kuinka joillekin ihmisille voikin kasaantua noin paljon mustia hetkiä tai aikoja elämään. Muutaman viime päivän aikana kävin usein tarkastamassa tilannetta ja liikuttuneena nyt näin ilouutisen. Onnea ihanasta peikkotytöstä ja toivottavasti jatkat kirjoittamista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea! Kyyneleet tulivat silmiin. Nyt sen uskaltaa paljastaa, ihan pienenpieni rukos lähti teidän puolesta silloin kun kerroit blogissa viimeisestä keskenmenosta. Teidän tarinanne antaa toivoa meille monille, kiitos kun jaat sen.

*Juulianna* (Ei varmistettu)

Ihanaa, kun vihdoin, vihdoinkin saitte vauvan elävänä syliin asti! Onnea niiiin paljon koko pienelle perheellenne!

Ja voimia mahdolliseen hormonivuoristorataan, väsymykseen, mielialojen vaihteluun, yöheräämisiin, huoliin, epävarmuuteen. Ne kuuluvat usein pakettiin yhdessä onnen, ilon, riemun ja rakkauden kanssa. Ja omasta kokemuksestani voin sanoa, että kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen helpottaa. :)

SV (Ei varmistettu)

Onnea pienestä kallisarvoisesta aarteesta

Vierailija (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea pienestä tytöstä!! Ihana uutinen :)

Elina (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea ja siunausta pienen tyllerön ja teidän elämään!
Blogia olen deurannut jo vuosia ja tätä olen niin odottanut. Saitte kokea elävän/elämän ihmeen

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa, hurjasti onnea teille! Monta kertaa blogiasi lukiessa on tullut kyyneleet silmiin, tällä kertaa onnesta! &lt;3

Me_Riina (Ei varmistettu)

Voi, liikutuin tästä päivityksestä suunnattomasti! Vuosia olen jo matkaasi seurannut. Teitä on kannateltu ja jatkossakin kannatellaan! Onnea ihanasta, suuresta ihmeestä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Koko viikon olen käynyt painelemassa päivitä-nappia ja odottanut ihania kuulumisia ja itkuhan siinä tuli kun tämän näin! Voi että, en voisi olla iloisempi ja onnellisempi teidän puolesta! Ihan sanoinkuvailemattoman upeaa, että tässä tarinassa on näin onnellinen käänne. Tai voisiko sanoa, että tästä alkoi uusi ja aivan ihana tarina. Kaikkea hyvää teille. Onnea vielä!

Minq (Ei varmistettu)

Kyyneleet silmissä luin maailman parhaat uutiset. HÄN on vihdoin täällä. Onnea

Elmerinen (Ei varmistettu)

Sydämelliset onnittelut koko perheelle! Olen vuosia blogejasi seurannut ja mukana elänyt, oman lapsettomuustaipaleen aikana toivoa saanut. Meille tuli onnellinen loppu ja vihdoin myös teille, onnea ja varjelusta ihanalle perheellenne!

Hanna C (Ei varmistettu)

Samoin minä olen pitkään seurannut blogia ja ainakin viime vuodesta lähettänyt rukouksia puolestanne. Nyt vielä sattui niin, että meillekin muiden ongelmien jälkeen odotettiin samaan aikaan vauvaa (hänkin syntyi jo). Paljon kaikkea hyvää ja voimaa teille kaikille! Tämä on niin ihana uutinen.

Feles (Ei varmistettu)

Suuren suuret onnittelut koko perheelle! :')

Maria87 (Ei varmistettu)

Isot onnittelut pienestä ihmeestä

Vierailija (Ei varmistettu)

Syksy kultas koko maan, kun toi sinut tullessaan. Tuulen tuoman suloisen, teidän oman ihanan, rakkaan tyttösen. Paljon onnea teidän koko perheelle. Ihania uutisia &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Pieni tyttärenne on saapunut! Olen liikuttunut ja äärimmäisen onnellinen perheenne puolesta. Monta vuotta olen blogiasi seurannut, lähettänyt rukouksen puolestasi silloin tällöin, mutta erityisesti viime päivinä. Siunausta kaikkeen tulevaan! Teistä tulee upeat vanhemmat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itku tuli, kun tätä luin. Ihana uutinen &lt;3 Paljon onnea koko perheelle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sydämelliset onnittelut ihanasta pienestä peikkotytöstä ja valoa hänen elämäänsä äidin ja isän rakkaana kultalintusena. &lt;3

HS (Ei varmistettu)

Voi että, tätä ihanaa uutista on odotettu! Molempia blogejasi lukeneena olen seurannut matkaasi kyynelsilmin ja nyt viimein saatiin ilonkyyneleitä. Viime keväänä raskautemme kulkivat suunnilleen samoja latuja, sinä vähän edellä ja valitettavasti ne myös päättyivät samoin. Nyt vuorostani minä olin hiukan edellä, saimme oman aarteemme syliin jonkun aikaa sitten, ja viimein tosiaan oli teidän vuoronne. Paljon, paljon onnea pienestä nyytistä!

Jullikka (Ei varmistettu)

Luin sun blogin yhdeltä istumalta, mikä tunteiden vuoristorata. En voisi olla onnellisempi tuntemattoman ihmisen puolesta, ihan uskomattoman ihanaa ja onnellista. Toivon teille niin paljon kaikkea hyvää, oot elävä esimerkki siitä, ettei _ikinä_ pidä luovuttaa. Kiitos, että oot jakanut näin avoimesti vaikeasta asiasta, uskon, että samaa läpikäyvälle tämä on varmasti todella lohdullinen vertaistuki.

Kaikkea hyvää, erityisonnittelut koiralle pikkusiskosta. &lt;3

Hemil (Ei varmistettu)

Hurjaa ja niin onnellista! Onneksi, onneksi ihmeitä tapahtuu. Olemme olleet pitkään hengessä mukana, ja miten ihanan ihmeellistä elämä joskus onkaan. Et koskaan luopunut toivosta. &lt;3 Onnea ja iloa pienelle perheellenne!

Lumos

Onnea hurjan paljon! <3<3<3

Tasaraita

Valtavasti onnea teidän perheelle! Mikä ihana uutinen että peikkotyttö on vihdoin teidän sylissä terveenä ja hyvinvoivana. Täällä on viikon verran käyty päivittämässä jatkuvasti ja odotettu tätä postausta niin kovasti ja vaan toivottu että kaikki menee hyvin. Ihanaaaaa!

Suuret onnittelut koko perheelle! Harva se päivä on pitänyt käydä katsomassa täällä että joko :) Olen jo vuosia lukenut blogiasi mutta kertaakaan en ole kommentoinut, joten nyt oli ihan pakko. Itselläni on 3,5 kk vanha poika ja onhan tämä vauvan kanssa kuhertelu ihan mieletöntä <3 Nauttikaa!

mamafinlandesa
Mamá finlandesa

Voi niin ihanaa, että vihdoin saitte lapsenne <3 paljon paljon onnea <3

Dana (Ei varmistettu)

Täälläkin pitkän linjan lukija, joka vuodattaa onnen kyyneleitä teidän takianne. Paljon onnea pienestä! Ihanaa että hän on nyt täällä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin olen seurannut taivaltasi vuosikausia. Olette onnenne ansainneet, ihanaa että vihdoinkin sen saitte!

LauraKatarooma (Ei varmistettu)

Onnea! Oot niitä harvoja ihmisiä, joiden vauvasta voi olla oikeasti onnellinen.

Jna (Ei varmistettu)

Ihanaa, paljon onnea! Niinkuin moni muukin, olen pitkään seurannut blogiasi ja miten voikin tuntemattoman puolesta olla näin iloinen ja helpottunut :) Ja voi niitä vauvantuoksuisia päiviä, jotka tästä teille vasta alkaa.

chaura
Misplaced

Viimein! Voihan rakkaus, hirmuisesti onnea! <3

Pages

Kommentoi