Annetaan ajatus jouluasulle by Maiccola

Maiccola on suomalainen yritys, joka valmistaa vaatteita ja asusteita naisille ja lapsille. Tuotteet valmistetaan Suomessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Maiccolan valikoimaan kuuluu todella paljon ihania, värikkäitä ja laadukkaita kangasvaihtoehtoja varmasti jokaisen mieltymyksiin. Mallit on suunniteltu niin, että vaatteiden käyttöaika olisi mahdollisimman pitkä. 

Eevin legginsien ja rusettipannan ihana kangas on PaaPiin joulutähteä. Kankaan on suunnitellut Anniina Isokangas. Materiaali on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania.

CC255510-EBDA-461E-95E4-D98E0453980B.jpeg

Maiccolan legginsimalli on kapea ja hyvin istuva malli hoikalle lapselle. Meidän on välillä haastavaa löytää sopivia housuja, sillä usein vyötärö on aivan liian leveä. Tämä malli istuu täydellisesti, ja on myös lapsen mielestä miellyttävä päällä. Joustavan vyötärökaistaleen ansioista malli sopii monenlaiselle vartalolle. Housujen pehmoinen materiaali ja tarkka työnjälki tekevät käyttökokemuksesta erittäin positiivisen. 

0EF2F1FF-FA3A-4519-BEE9-1DDE664D2AFE.jpeg

Rusettipannan malli on taaperoikäiselle lapselle hyvä. Panta asettuu lapsen päähän todella hyvin, eikä se leikkien tiimellyksessä nouse tai laskeudu liian alas. Rusetti on sopivankokoinen, joten se ei pääse laskeutumaan ilkeästi silmien eteen. Maiccolan rusettipanta on yksi harvoista pannoista, joita tyttäremme on suostunut pitämään päässään omasta tahdostaan. Tähän varmasti vaikuttaa myös kaunis kangas, joka on lapsen silmää miellyttävä. 

082A55BC-22C8-408A-B762-A35067366831.jpeg

Käykää ihmeessä tutustumassa Maiccolan ihanaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan heidän Facebook-sivullaan ja instagramissa, jotka molemmat löytyvät nimellä ”Maiccola”. Tilauksen voi tehdä lähettämällä viestiä Facebookissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen maiccolatmi@gmail.com. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos mielii saada jouluksi pehmeitä paketteja tai mahdollisesti vaatteita ja asusteita jo esimerkiksi joulukorttikuvauksiin. Maiccolan ihana ja ystävällinen Laura auttaa teitä mielellään tilaustenne ja kysymystenne kanssa 🙂 

 

<3 Netta

 

(Legginsit, rusettipanta ja tunika saatu yhteistyönä.)

 

Kommentit (2)
  1. Suloinen tyttö ja suloinen asu <3 Meiltä löytyy tuo sama kissa 😀

    1. Oi kiitos kovasti <3

      Kyseinen kissa on kovin rakas – monessa mukana. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *