Magneettiripset – pelastus vai kauhistus?

Heippa 

 

Mulla oli jo pidemmän aikaa ollut mielessä, että jotain pientä piristys haluan omaan äidittyneeseen kuontalooni. Mitä se sitten voisi olla? Vaihtoehtoina pohdin ripsipidennyksiä, magneettiripsiä tai kampaajakäyntiä. Eniten näistä vaihtoehdoista kuitenkin houkutteli magneettiripset. Ei lainkaan myrkkyjä, mikä parasta. Ja olemus saisi tarvittavaa ryhtiä aina tarvittaessa. Tämä olisi jotain uutta minulle. Edellisistä ripsipidennyksistä on aikaa reilu 1.5 vuotta ja hiustenvärjäämisestä 5 kuukautta. En kiellä, etteikö hiuksetkin kaipaisi jotain muutosta.

Päädyin tilaamaan ystäväni suosittelemana BpHairin ripset. Ne ovat luonnollisennäköiset, mikä oli myös yksi merkittävistä seikoista, että päädyin näihin. Paketissa on mukana asentamista helpottavat pinsetit. Ripsistä saa kaksi eri lookia: arki- ja bilelookin, vain alaosaa vaihtamalla. Arkilookin alaosana toimii erilliset pienet ripsiosiot, kun tass bilelookissa alaosana on kokonainen ripsinauha. 

953F1F24-0BED-4561-910A-369906B5F153.jpeg

 

Itse olen käyttänyt vasta arkilookia. Aluksi koin asentamisen todella hankalana ja meinasin luovuttaa, mutta onneksi en. Kokeilin asentamista pinsettien avulla ja ilman. Mielestäni helpoimmaksi osoittautui tyyli, jossa asetan sormin ripsinauhan aivan ripsien tyveen ja sen jälkeen pinsettien avulla pienet alaosat yksikerrallaan aloittaen silmän ulkoreunasta. Kun pienen osan ujuttaa mahdollisimman lähelle ripsien tyveä, niin yläosa tarrautuu myös lähelle tyveä magneetin voimasta. 

05F46AA8-523E-40C7-ADF0-2041C061940F.jpeg

 

Nykyisin minulla kestää noin 5 minuuttia laittaa ripset paikalleen. Alle levitän pienen kerroksen ripsiväriä, jotta magneeteilla on sopiva pinta tarttua kiinni, eikä ripset liu’u heti pois. Tämä ohje löytyy myös ripsipsketista. Paketin mukana on muutenkin kattavat ohjeet mm.huoltamisesta ja asennuksesta. Paketti on myös säilytyksen kannalta todella hyvä. Suosittelen, nämä ovat pelastus!

<3: Netta

Kommentit (2)
  1. Olen haaveillut magneettiripsistä siitä asti kun niistä eka kerran kuulin. Mukava kuulla positiivinen käyttökokemus. Taitaa mennä hankintalistalle.

    1. Mulla kans pitkään oli mietinnän alla juurikin siitä syystä, kun oli kuullut niin paljon huonoa palautetta vaikeasta asentamisesta ja hermojen menetyksestä. Onneksi kokeilin! Ei voi muuta kuin suositella ja tulee niin paljon edullisemmaksi kuin käydä kuukausittain ripsihuollossa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *