Uusin tatuointini

Tiesin jo raskausaikana, että jossain vaiheessa elämääni haluan tatuoida ihooni lapseni nimen. Tietenkin mitä aiemmin, sen parempi.  Ensimmäisenä ajatuksena oli nimikirjaimet korvan taakse, kunnes se muuttui rannekorumaiseksi ajatukseksi ranteeseen. 

Selailin läpi tatuointiliikkeitä, ja katselin, kenen tyyli silmääni miellyttää. Melko pian löysin toiveiden mukaisen artistin ja samantien varasin suunnitteluajan Tatuointistudio Kanthimaan, Kaisalle. Kaisan kanssa kävimme läpi, mitä haluan ja mikä on budjettini. Kerroin omia toiveita ja olin valmiiksi etsinyt netistä silmääni miellyttäviä fontteja.
 
Poistuin liikkeestä kuvan kanssa, joka oli ihan jotain muuta, mitä olin ennakkoon ajatellut. Se oli täydellinen.

Ajatus pienestä tatuoinnista muuttui noin 20cm pitkäksi tekstiksi kyynärvarteen. En hetkeäkään ajatellut, että tulisin sitä joskus katumaan – kuten tatuointeja yleensäkään. Tällä tatuoinnilla on kestävä ja rakas merkitys. Se on uniikki, ainutlaatuinen ja kaunis. Aivan kuten nimen kantajakin. Eevi Vilina.
 
45130D5A-8D23-4888-B814-D9AC34F6B027.jpeg
 
Haaveeni toteuttamissa kesti kaksi vuotta, mutta odotus oli sen arvoista. Odotus myös takasi sen, että olin henkisesti valmis. Olen melko herkkä kivulle, joten tiesin, että minuutit tulevat olemaan pitkiä h-hetken aikana. Jo aiemmasta kokemuksesta tiesin, että heikotus on taattua. Olin väärässä. Kipu oli vain pientä nipistelyä, eikä läheskään niin valtavaa kuin olin ennakkoon kuvitellut. 
 
Kiitos Kaisa!
 
<3 Netta

Kommentit (2)
  1. Toivottavasti tyttäresi ei vaihda nimeään, kuten itse tein 18-vuotiaana. :>

    1. Toivotaan näin 🙂 Koskaanhan sitä ei voi ennakkoon tietää, miten elämä etenee.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *