Aika esittäytyä.

IMG_4119.JPG

IMG_4153.JPG

Heippa kaikille! Olen jo pitkään, siis todella pitkään, haaveillut blogin kirjoittamisesta ja nyt puhun lähemmäs kymmenestä vuodesta. Nyt sitten tuli vain sellainen olo, että sen voisi aloittaa, kun aiheet ja mielenkiinnon kohteet ovat myös aikalailla vakiintuneet vuosien varrella. Olen kova pohtimaan ja analysoimaan kaikkea, toki kepeällä ja tarkastelevalla otteella, joten ajattelin, että oma blogi voisi vihdoin olla se paikka, jonne ammentaa ajatuksia pään syövereistä. Ja nyt en puhu minkään kovin vaikeiden, tai sanotaanko vakavien tai korkealentoisten aiheiden pohdiskelusta, vaan ihan näissä populäärikulttuurin syövereissä mennään pidemmälti :D.
Olen nimeltäni Emilie ja seikkailen menemään koirani Pessin kanssa Helsingin kaduilla ja välillä muuallakin. Mm. hyvä tee, hitaat aamut ja vastavärjätyt hiukset saa mut onnelliseksi. Inhoan tiskaamista, pölyjen pyyhintää ja sitä, kun vessapaperin rulla on telineessä väärin päin. Eli oletettavasti ihan leppoisa tyyppi siis!

En hörise enempää, sillä olen varma, että tässä blogin kehittyessä mustakin irtoaa enemmän! Paljon on ideoita ja jutun aihetta jo mielessä valmiina! Nähdään siis pian!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *