Pää-asioita.

IMG_3874.JPG

Kappas! Jotain muuta kuin kirjallisuuteen liittyvä postaus! Koska kesä ja kesän juhlat ovat täällä, ajattelin niiden inspiroimana esitellä muutaman kivan jutun, jotka täydentävät ainakin oman juhlalookkini.

Olette varmaankin huomanneet, että omat hiukseni ovat aika lyhyet, enkä muutenkaan ole kovin näppärä loihtimaan oikeastaan minkään sortin kampauksia, joten ratkaisu hiusten laittoon on löydettävä muualta. Minulla on ollut tämä musta polkka jo useamman vuoden ja siitä on muodostunut ikäänkuin tavaramerkkini. Rakastan myös 20-luvun muotia, ja katsellessani pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa Mrs. Fisherin etsivätoimisto -sarjaa, koin älynväläyksen. Hiuskorut. Vaivaton tapa loihtia hiuksista juhlavat ilman sen suurempaa laittamista! Ja nämä sopivat tukkaan kuin tukkaan. 

Esittelenkin seuraavaksi muutamia hiuskoruja tai pantoja, mitä olen onnistunut haalimaan viime aikoina: 

Musta panta, 5e. En valitettavasti muista enää liikkeen nimeä, josta tämän hankin, mutta sen näyttävä yksinkertaisuus kiinnitti huomioni. Vaikka se onkin vain halpa muovipanta, se näyttää silti tyrmäävältä hiuksissani! Se on yllättävän 20-luvun henkinen ja on siksi päässyt päässäni mm. Burleski-gaalaan!

IMG_3882.JPG

Lehtipanta, 8e H&M. Tämä oli heräteostos perus ”Hemppamaukka” -kierroksellani. Rakastan kaikkea luontoon liittyvää, joten kaunis lehtikuviointi vetosi minuun. Se on kauniin kevyen näköinen ja tuo kivan lisän vähän hillitympään lookkiin. Oivallinen vaikka juhannus-juhliin tai kesähäihin!

IMG_3880.JPG

Ketjupanta, 15e Glitter. Kun näin tämän, halusin sen heti. Todella kaunis ja klassinen pääkoriste! Ostin tämän itseasiassa vartavasten juhliin, joissa oli vanhan ajan teema. Hakasten ansiosta pysyy päässä vähän rajummissakin bileissä!

IMG_3881.JPG

Pääkoru, 11e Asos. Tämä on ainut varsinainen pääkoruni, sillä se koostuu täysin ketjuista. Kaunis ja kevyt upealla ruusukoristeella!

IMG_3883.JPG

 

Tässäpä he olivat! Koitan metsästää näitä hieman lisää aina tilaisuuden tullen, ja eräässä nettikaupan ostoskorissa taitaa vieläkin lojua muutama malli, jonka ostamista harkitsen. Yritän välttää haalimasta keskenään liian samankaltaisia pääkoruja, joten siksi hankintakin on ollut hieman hidasta viime aikoina. Unelmanani olisi omistaa aito 20-luvun pääkoriste, mutta uskoakseni ne maksavat pienoisen omaisuuden, joten näillä palkoilla ei ihan sellaista noin vain ostella. Siihen asti nämä jäljitelmät saavat kelvata ja voin kyllä vakuuttaa, että ne hoitavat hommansa juhlissa kuin juhlissa!

Huh, olipa hankala saada näistä hyviä kuvia ja nämäkin ovat nyt joten kuten siedettäviä. Koitan jatkossa panostaa kuviin vielä enemmän, mutta tällä hetkellä kuvaan käsipelillä Iphone 7 puhelimellani, mutta parannusta on kyllä luvassa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *