Intro

Tämä on jo toinen blogini, tai oikeastaan kolmas. Ensimmäisellä oli selkeä tarkoitus, kertoa vaihto-opinnoistani Alankomaissa. Toisella oli olevinaan tarkoitus, mutta en tullut sen kanssa ollenkaan toimeen. Kolmas kerta toden sanoo?

Tämä blogi syntyi puhtaasta halusta kirjoittaa ja saada joku tekstejäni lukemaan. Simple as that. Olen puhunut aiheesta joissakin aiemmissa julkaisuissani ja puhun siitä taas. Uhkaan jäädä pöytälaatikkokirjoittajaksi, jos en koskaan julkaise mitään tekstiä minnekään. Siksi repäisen nyt laastarin – perustin tämän blogin vain kirjoittamista varten ja annan palaa. Kirjoitan mistä kirjoitan ja julkaisen. Tärkeintä ei ole se, että julkaisujeni aiheet sopivat tietyn aihealueen muottiin, vaan kirjoitan ihan kaikesta sellaisesta, mikä juuri nyt laittaa sormeni vilisemään näppäimistöllä. Uskallan kuitenkin veikata, että hyvinvointi, omannäköisestä elämästä iloitseminen ja mielenterveys tulevat toistumaan teksteissäni.

Pohjaan kirjoitukseni omaan elämääni, kokemuksiini, uupumisiini, suruihini, iloihini, yliopistokoulutukseen ja personal trainerin ammattitaitoon. En tiedä yhtään minne olen matkalla, mutta tämän kirjoituskanavan otin itselleni tälle matkalle seuralaiseksi. Lähdetkö mukaan?

-Enni

Ps. Aiempi blogini on edelleen olemassa, sen löydät nimellä Kestämisrajalla. Alustin sinne aiheita, joita tulen varmasti käsittelemään uudestaan ja tarkemmin.

Pps. Olen aika innoissani.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *