Tinder-treffit

Olessani nuorempi en ollut kovinkaan kiinnostunut seurustelusta tai miehistä ylipäänsä. Ajattelin yläasteella, että olen aseksuaali, sillä kertaakaan elämässäni minulla ei olllut ihastusta ja seksi ei kiinnostanut ollenkaan. Tuolloin kaverini alkoivat seurustella ja seksi oli osana sitä. Muistan kerran, kun juttelimme ystävien kesken ja jokainen kertoi kokemuksistaan poikien kanssa. Tunsin itseni tuolloin aika oudoksi ja ajattelin, että minussa on jotain vikaa, kun en ollut edes pitänyt poikaa kädestä! Myöhemmin lukiossa selväksi tuli, että olen tämmöinen late bloomer tapaus 😀 Kiinnostukseni seksiin oli herännyt jo aikaisemmin, sillä olin lukenut joitain klassiko-erotiikateoksia (O:n tarrina, Delta of the Venus, Emmanuelle ja jotkut roska-harleqiinit).

Kun täytin 18, halusin tavata uusia ihmisiä, ihan seurustelumielessä. Mitä muutakaan nainen voi tällä vuosikymmenellä tehdä kuin ladata tinderin, jos haluaa seurustella. Tinder… Ah mistä aloittaisinkaan? Onhan se aika pinnalllinen sovellus, enkä missään vaiheessa ottanutkaan tinderiä vakavasti, mutta silti toivoin, että löytäisin jonkun. Menin joskus kahville tai drinkille jonkun miehen kanssa, mutta en ikinä tavannut ketään toista kertaa. Olen jutellut aika monelle tinderissä, mutta en sitten lopulta tavannut heitä, sillä he etsivät vain yhden yön juttua. Olen kyllä avoin kasuaaleille suhteille, muttä näin kokemattomana en halua hypätä tuntemattoman kanssa sänkyyn. Harvoin se on myös mieluisaa, jos toinen ei edes tunne sinua. (Vai onko teidän mielestä?) Noo mutta kuitenkin. Muutama viikkoa sitten eräs komistus laittoi minulle viestiä tinderissä. Kutsutaan häntä vaikka Darcyksi :DDD. Darcylla on paksut, semi-pitkät, tuuheat hiukset, itsevarma katse, sekä ihanan paksut huulet. Jutellessani hänelle hän vaikutti fiksulta ja hauskalta ja halusin tavata hänet. Hän pyysi minut katsomaan leffaa hänen kämppäänsä. Vähän impulsiivisesti suostuin tähän, mutta ajattelin että hän ei ole mikään sarjamurhaaja (taustastalkkauksen jälkeen).

Meni siis Darcyn luo ilman mitään odotuksia ja hän oli yhtä komea oikeassakin elämässä. Hän puhui rauhallisella ja syvällä äänellä, hänen puhetapansa oli itsevarma ja hänen katseensa, las bragas se me bajan solas. Attraktio oli minun puolesta vahvaa, joten ei kovasti haitannut, kun Darcy alkoi koskettelemaan minua elokuvan aikana. Hänen kätensä tuntuivat niin hyvältä ja pian huomasin olevani alasti hänen sylissään. Tilanne todellakin eskaloitui, sillä en missään nimessä ollut valmis yhden yön juttuun. Ujostelin vähän alussa, sillä en ollut sheivannut vähän aikaan (onneksi oli kuitenkin siistitty), mutta tämä ei näyttänyt haittaavan Darcya. Darcy vei minut sänkyyn ja minun oli vaikea laittaa stoppi tilanteelle. Hän keskittyi minun tyytyväisyyten ja sai minut tulemaan aika äkkiä. Vasta kun Darcy oli ottanut omat housunsa pois, tilanne iski ja sanoin etten ollut valmis menemään sen pitemmälle. Tähän hän vastasi ettei meidän tarvitse tehdä muuta. Jatkoimme elokuvan katsomista, mutta olimme edelleen kiinni toisissamme. Kun sitten lähdön  aika oli koittanut, suutelimme vielä ja hän pyysi minua jäämään vähäksi aikaan. Kotiin tultuani lähetin viestin hänelle ja sain vastauksen pian takaisin. Koko treffeistä oli hyvä fiilis ja ajattelin että näkisimme uudestaa. HA just. Ilmeisesti oli aika yksipuoleista, sillä mitään viestiä ei tullut sen jälkeen. Te varmaan ajattelette, että mun kannattais ite laittaa viesti, mutta seurasin häntä instagramissa ja seurausta ei tullut takaisin. Mies on kuitenkin aktiivinen instassa, joten pidin tätä merkkinä siitä ettei hän ole kiinnostunut. Silti näin viikkojen jälkeen hän on edelleen mielessäni ja tuntuu siltä, että hän oli se joka pääs menee. No kuitenkin mietin edelleen pitäisikö lähettää hänelle viestiä bootycall mielessä. En varmaankaan kestäis tulla torjutuks, vaikka se on ihan normaalia ja tavallinen osa elämää, mutta jos kuitenkin harmitti se, että mies tinderistä ei lähettäny viestiä, nii torjunta varsinki sattuis.

Ehkä hän etti vaan hookup (ois sanonu suoraa vaa!!) tai ehkä hän ei kiinnostunut minusta, niin että olisi halunnut nähdä uudestaan. Saisinko Darcyn mielestäni pois, jos lähettäisin hänelle viestiä ja panisin sitä? I guess we’ll never know… ehkä 😀

Kommentit (2)
  1. Ihan perustinderhoroilua.

    Paksuhuulinen mamu panee kaikkea mikä liikkuu ja siirtyy seuraavaan.

    Tytöt etsii ”rakkautta” eli about vartissa ollaan ottamassa munaa suuhun.

    1. Toi oli kyllä aika kauhee yheistys:/ En kaipaa tommosta negatiivisuutta tänne. Sitä paitsi kyseessä oli ihan kantasuomalainen mies…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *