Epätavallinen lukija avaa blogiuransa

IMG_1214.JPG

Epätavallinen lukija lukee sen, mikä osuu silmiin ja sattuu käteen suuremmitta vammoitta. Tämä kirjaston suurkuluttaja näsäviisastelee itsekseen monesta asiasta ja nyt myös muille blogissa lukemistaan opuksista.

Luettavaksi päätyy kaikkea lastenkirjoista romaaneihin ja tietokirjoista sarjakuviin. Suositusten ja suosittelematta jättämisten tulkitseminen on lukijan itsensä vastuulla. 

Epätavallinen lukija on aloittanut lukupainoitteisen elämäntapansa vanhempiensa myötämielisellä avustuksella jo vaippaiässä. Silloin tarinoiden syövereihin saattelivat isän ja äidin  äänet sekä satukasetit. Koska lukeminen on ollut niin läsnä koko elämän ajan, Epätavallinen lukija hämmästyy edelleen kuullessaan, että jotkut eivät lue kirjoja lähes ollenkaan. Epätavallinen lukija tarttuu jokaiseen näkemäänsä kirjaimeen ja paremman vessalukemisen puitteissa lukee shampoopurkin seitsemään kertaan.  Kirjallisuudesta keskustelemisessa Epätavallinen lukija on noviisi. Harjoituksen puutetta korjatakseen Epätavallinen lukija keskusteleekin mielellään bloggausten ja luettujen kirjojen herättämistä ajatuksista.  Epätavallinen lukija osaa puhua itsestään myös ensimmäisessä persoonassa.    

kulttuuri kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *