Shoppailu

Niin kuin varmasti monelle muullekkin,shoppailu on se heikkous. Etenkin nettishoppauksesta on tullut itselle paha tapa,melkeimpä riippuvuus. Sen myötä rahankäyttö on lähtenyt lapasesta,mutta shoppailusta saa ainakin hetkeksi niin hyvän olon,kunnes iskee se kaamee morkkis. :D Mikä siinä onkaan,että kun on paha mieli tai vituttaa;otat tietsikan käteen ja pari klikkausta niin mieli on heti parempi,kunnes se lasku tulee perässä. Itsellä shoppailu on kausittaista. Viime vuonna vaihdoin kotiin tapetit,jonka jälkeen tietysti rahat menivät sisustamiseen. Sisustustyynyjä tuli hankittua niin paljon, että olisi melkein pitänyt ostaa niille oma kaappi. Minulla oli aiemmin niin tummat tapetit,etten oikein voinut asunnon ilmettä vaihtaa tekstiileillä. Kun vaihdoin vaaleat tapetit,niin sen jälkeen onkin saanut vaihdella mm. keltaisesta pinkkiin.Nyt odotan että saisin uudet ikkunat,niin voisi vaihtaa taas verhot.

 

Vaatteita tulee tietysti hankittua,välillä liiankin usein. Yleensä kuitenkin kuljen niissä samoissa viikosta toiseen,varsinkin töissä on mukavaa olla ihan vaan rennoissa vaatteissa. Mulla on vaatehuone,joka pursuaa vaatteita tyyliin"ehkä mä vielä joku päivä pidän tätä" vaatteita. En myöskään käy usein missään, eli juhlavammat vaatteetkin vaan odottaa käyttöä siellä henkareissa.Usein tilaan vaatteetkin netistä,olen todella laiska sovittamaan. Usein tutuilta merkeiltä uskallankin ostaa jotain perusjuttuja sovittamattakin,tosin joskus se kaduttaa jos vaate ei istukkaan niin hyvin. Tällä hetkellä olen kuitenkin hurahtanut kosmetiikkaan ja meikkeihin. Viime viikon Helsingin reissuilta tarttui pari vaatettakin mukaan. Suurin osa shoppailuajasta meni kuitenkin pyöriessä Sokoksen kosmetiikkaosastolla jossa kaikista tuotteista oli miinus 24%. 

Vaatteissa en ole hirveän merkkitietoinen,nämäkin neulepaidat tuossa kuvassa ovat ihan Cubukselta ja siistit verkkarit Vero Modalta. Sokoksella pyydettiin apua meikkivoiteen valintaan, kun itse ei oikein osaa katsoa niitä sävyjä niin hyvin. Maybelineltä ei oikein minun kasvoille sopivaa sävyä löytynyt,mutta Nyxin pisteeltä saatiin hyvää palvelua ja meikkivoide sekä peitevoide tarttui mukaan. Ostoslistalla oli myös mm. Urban Decayn eyeshadow primeri ja Kicksiltä Anastasia Beverly Hillsin liquid lipstick sävyssä milkshake.

Olen hurahtanut tosiaan meikkeihin ja ihonhoitoon nyt syksyn aikana ja siihen on hurahtanut rahaa ja paljon. Siihen ei tarvittu kuin kolmen päivän saikku ja Miikkulaisen blogi ja Youtube videot ja siitä tää shoppailuhulluus lähti liikkeelle.Mutta kivaa on ollut ja mukavaa on tässäkin iässä innostua asioista. Cocopanda.fi, Eleven.fi ja Pretty.fi on ollut paljon käytössä ja kaapit tursuaa paljon kokeiltavia tuotteita. Myös BetteBox on ollut tilauksessa nyt muutaman kuukauden.

Olin tossa noin kuukausi sitten Tukholmassa miesystäväni kanssa ja mulla ainoona toivekohteena oli Sephora,josta mukaan tarttui jotain pientä mukavaa kokeiltavaa. Näitäkään en vaan ole ehtinyt vielä ottaa käyttöön. Oli kivaa,että tuotteista oli pieniä matkakokokoja, niin ei tarvinnut ostaa heti normikokoja. Victoria`s Secretin bongasin ohimennen ja halusin käydä ostamassa uuden meikkipussin ja ostinkin kerralla kolme. Muut ostokset ovat laivan Tax Freestä. Rakastuin tohon Hugo Bossin The Scent tuoksuun kun olin ostamassa äidilleni yhtä toista samanmerkin tuoksua. Olin kyllä miettinyt ostavani jossain vaiheessa uuden hajuveden ja kun mieskin tykkäsi tästä niin se lähti sitten meikäläisen ostoskoriin.

Tässä alla näkyy syksyn saldoa.On tullut osteltua niin paljon,ettei kaikkea ehdi ottaa heti edes kokeiluun ja käyttöön. Tekisi jo mieli ostaa meikkauspöytä näille kaikille,mutta sellainen ei oikein taida mahtua tähän kaksioon.Tänään hain postista Elevenin kosmetiikkakalenterin. Pakkohan se oli tilata,kun oli alessa. ;D Oli kiva avata monta luukkua kerralla,vaikka muutaman tuotteen olinkin jo nähnyt instasta.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.