…. mä lupaan skarpata.

Mulla on ollut syvä ja vakaa aikomus kirjoitella uutta postausta jo varmaan kahden viikon kuukauden ajan, mutta ei (mukamas) ole ollut aikaa. 
Tässä on nyt siis tapahtunut kaikenlaista. Mä oon ollut koulussa illat, päässyt tekemään jo ihan maksaville asiakkaillekin hoitoja ja se on muuten hurjan jännää se! On ollut äitienpäivää ja kaikkea, ja jotenkin tuntuu että ei oo aikaa enää millekään ylimääräiselle. Niin, tosiaan, sitten on vielä tämä talo jossa on piha. Jota on siis kuulemma hoidettava. Pihaa siis. Ja taloakin pitäisi siivota. Ja ai niin, nyt pitäisi olla opiskelemassa alaraajan lihaksia tenttiä varten.

Tähän väliin syvä huokaus.

JA SITTEN, unohdetaan arkiaskareet ja postaillaan vähän viimesen kuukauden asioita kuvina!

 

Reino kävi 1-vuotis kuvauksissa (kuukauden myöhässä, mutta meillä ei pilkkua viilailla) ja kuvista tuli AIVAN MAHTAVIA. Tästä kiitos aika tosi mainiolle kuvaajalle, käykää kattelemassa! Kallen kotisivut löytyy täältä!

reinokulta.jpg

Kultapieni, mä en kestä kun se on niin sulonen!

Sitten oli tosiaan se äitienpäivä, ei oltu kotona niin aamiaista sänkyyn ei kuulunut, asia korvattiin kuitenkin ihan ikiomalla maatuska-nukella. Viisas mies.

270967_10152838526250010_1918496807_n.jpg

Koska en jaksa keskittyä nyt pidempään, saatte tän tälläsenä luettavaksenne. Lupaan vakaasti skarpata bloggauksen suhteen, kiitos ja anteeksi.

suhteet ystavat-ja-perhe
Kommentit (1)
  1. Aivan ihana 1 vuotis kuva. 🙂 Oikea suloisuus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *