Terve maailma!

Minua on jo useamman vuoden ajan houkutellut kovastikin ajatus jonkinlaisen “lifestyle”-blogin perustamisesta, mutta enpä ole aikaiseksi saanut. Nyt sitten jälleen kerran junassa istuessani päätin, että hitto nyt toteutan haaveeni ja kyhään blogin kasaan.

Ihan ekana on valittava alusta blogille, sitten nimi ja joku ihmismäinen profiilikuva. Sitten luodaan sisältöä ja bäng, koko homma julkisuuteen.

Nyt on sunnuntai. Huikean hauska viikonloppu takana. Oli Mika Waltari -seminaaria, eduskuntavaalikampanjan (ei mun. En ole ehdolla!) suunnittelupalaveria, hyvää aikaa rakkaiden parissa ja hieman shoppailuakin, ja kaikki tuo tuli juuri täydelliseen saumaan. Olin nimittäin böndeillyt susirajan takana jo kuukauden ja tulossa on pari vauhdikasta viikkoa, joihin kuuluu muutto, uuden opiskelua ja aivan uudenlaiseen projektiin tarttumista. Tyttären syyslomaviikolle asti saakin nyt uurastaa oikein kunnolla, mutta pienen tauon jälkeen jaksaa. 

 

Koska tämä on tämmöinen ensipostaukseni, on kai suotavaa, että kerron itsestäni hieman jotakin. Minulla on kaksi ihanaa tytärtä, Vauvavauva (10 vee) ja The Prinsessa (19 vee). Esikoiseni sain kovin nuorena eli entinen teinimutsi täällä moi. The Prinsessasta on kasvanut yllättävän tervejärkinen nuori nainen, joka opiskelee viimeistä vuotta amiksessa kauneudenhoitoalaa ja asuu omassa pienessä vuokra-asunnossaan. Elämme siis Vauvavauvan kanssa kahden, tai melkein kahden, sillä perheeseemme kuuluvat lisäksi meidän karvaiset ukkelimme, senioriosastolaiset Sampo ja Ernesti. Sampo on kohta 10 vuotta täyttävä sokeutunut cavaljieri, mun paras kaverini ja maailman söpöin höppänä. Ernesti (12 v.) puolestaan on Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen kautta meille tupsahtanut, elämässään hieman kovia kokenut bengalinkissa. Vanhempani kuuluvat tiiviisti perheeseemme ja elämässäni on myöskin ihastuttava miesystävä, jonka kanssa elelemme etäsuhteessa, mikä herättää kysymyksiä niin muiden kuin omassakin päässä. 

 

Leipää ja leivän päälle makkaraa raavin maailmalta pääasiassa sisällöntuottajana freelancerinä toimien. Suomeksi: tuotan tekstisisältöä mm. yrityksille ja mm. markkinointitarkoitukseen. Se on kivaa puuhaa, jota voi tehdä missä ja milloin vaan, mikä mahdollistaa minulle sen, että voin olla Vauvavauva-tyttärelleni “kotiäiti”, vaikka teenkin töitä, ja minulla on myöskin mahdollisuus toteuttaa rakasta harrastustani luovan kirjoittamisen parissa aivan toisella tavalla kuin jos kävisin perinteisesti palkkatyössä.

 

Harrastuksiini kuuluu Suomen historia varsin laajasti ja monimerkityksellisesti. Tutkin, kerään, luen, kirjoitan… pyrin vaatimattomalla panoksellani vaikuttamaan siihen, että tässä globaalissa ja vauhdilla muuttuvassa maailmassa meidän itämerensuomalainen kulttuurimme säilyy ja voi hyvin.

Tykkään myöskin melko perinteisistä “naisten jutuista”. Olen innokas kokkailemaan, sisustamaan ja rakastan viherkasveja. Harrastan kirppisshoppailua, rakastan klassista, naisellista tyyliä ja viime aikoina olen tuhlannut varsin paljon aikaa ja tarmoa rupsahtamisen ehkäisyyn ja hidastamiseen. Siitä takuulla paljon kirjoituksia tuonnenpana. 😀 

Matkustelu, hyvät ravintolat, inspiroivat keskustelut, museot ja luonnossa liikkuminen ovat minulle tärkeitä ja rakkaita ajanvietteitä sen rinnalla, että vietän ison osan ajastani yksin. Yksinäisyys on minulle kotoisan ihana olotila ja nautin todella siitä, kun saan olla keskenään itsekseni ajatusteni, mielikuvitukseni ja ideoitteni parissa. 

 

Juna saapuu aivan pian Joensuuhun, joten taidan lopettaa tämän nyt tähän. Hieman pinnallinen esittely, juu, mutta pidetään tämä harjoituskirjoitelmana. Ehkä jo huomenna sitten jotain oikeaakin asiaa. 

Kaikkea hyvää!

 

Erotar

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *