Essi Show alkaa

Follow my blog with Bloglovin

Erittäin paljon hei kaikille.

Päätin vihdoin nousta verbaliikan estradille. Nimesin estradin Essi Show’ksi, koska elämä on performanssimomenttien loputon jatkumo.

Wikipedia, tuo kaikille tuttu plagiointiin viettelevä sivusto, määrittelee performanssin näin: ”Performanssi (engl. performance; esitys, saavutus, suoritus, esiintyminen) on yleisön edessä esitettävä taide-esitys, joka voi noudattaa ennalta laadittua suunnitelmaa, syntyä esityshetkellä improvisaationa tai sisältää sekä suunniteltuja osia että improvisointia.”

Tämä blogi lukeutuu improvisaatio-otsikon alle. Ken Essin tuntee, tietää tasan miksi.

Olen sanoilla taiteileva, elämään hieman liian innokkaasti suhtautuva ihmishahmotelma. Välillä viimeistä eyelinerin piirtoa myöten glam, välillä rytöinen mutta huolestuttavan huoleton otus. Tärkeimpänä tunnusmerkkinä toimii holtiton suunnitelmattomuus (varsinkin reissun päällä). Koskaan ei voi tietää seuraavasta minuutista, seuraavasta tuntemattomasta ihmistapauksesta tai seuraavasta uskaliaasta seikkailusta, joka oikein odottaa pääsevänsä näyttämään kaikki älyttömät käänteensä.

Hain kouluun, vaan enpä taaskaan päässyt. Ihan sen kunniaksi päätin aloittaa blogin. Ettei tämä syksy olisi samanlainen kuin viime kevät, vaikka ei tietenkään ole, koska onhan maailma ihan eri päin.

Oikeastaan olen kolme vuotta miettinyt blogia, mutten kovin äänekkäästi. Pääsin kaksi vuotta sitten siihen pisteeseen, että tein blogipohjan. Poistin sen syvässä hiljaisuudessa heti seuraavana päivänä, koska nimi tuntui kiusalliselta (en muista sitä enää, enkä kertoisi vaikka muistaisin).

En tiedä, mitä blogiin jaan. Toivon jakavani holtittomia seikkailuja Mongolian junaraiteilla, railakkaita liftaustempauksia, muka-syvällisiä pohdintoja kunnollisen aikuisen käytösmalleista, todellisuudesta vieraantuneita sanavalintoja sekä eläviä esimerkkejä siitä, miten keittiössä ei kannata toimia.

Enkä tiedä, onko blogin perustaminen vuonna 2018 duh vai cool. Oli miten oli, tässä sitä nyt temmelletään. Tuntuu ihan kuin olisi muuttanut uuteen asuntoon, jonka nurkkia ei vielä oikein tunne, mutta josta tulee jossakin vaiheessa koti.

Plz support me.

– Essi

Kuvat: Laura Manninen

Kommentit (2)
  1. Tiän jo nyt, että tässä se on; lempiblogini ajasta ikuisuutheen. Huudan hurraata sulle, sinun sanailun mestarillisille pyörähdyksille ja erityisesti Mongolian junaraiteille! Olet paras. I support u bby.

    1. Ihana Aino aina valmiina heiluttamaan kannatuslippuja katsomossa <3 Kiitos supportista, arvostan vilkkaasti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *