Hei

Kuumetta. Kurkkukipu. Kevät. Aurinko.

Tämän hetkisiä tunnelmiani. Toivoisin, että voisin vaihtaa kaksi ensimmäistä joihinkin muihin. Mieltä kuitenkin valaisee ikkunasta näkyvä keväinen sää ja aurinko. Pariisiissa kevät on jo pidemmällä ja päivittäiset asteet kohoavat tällä hetkellä n. + 18 asteeseen. On ihanaa kun joka puolella on kukkia ja puut alkavat vihertämään.Jos suinkin tervehtyisin viikonlopuksi pääsisin nauttimaan ihanasta aurinkoisesta säästä ja reilusta 20 asteesta.

pinkjau.jpg

Huomenna vietän syntymäpäiviäni. Juhlat ovat varmaan aika laimeat johtuen kuumeestani ja faktasta, että olen yksin kotona. Poikaystäväni lähti tänään työmatkalle ja palaa vasta torstaina.

Tervetuloa tutustumaan tähän mielettömään kaupunkiin uudella tavalla. Unohdetaan ne perinteiset ”nämä paikat Pariisissa on nähtävä”-jutut sisältäen Eiffel-tornin, Riemukaaren sekä Louvren ja keskitytään johonkin aivan muuhun. Käydään tutkimusmatkoilla etsien uusia paikkoja. Syödään ulkona sekä kokataan kotona. Tuntemuksia ulkosuomalaisuudesta ja uuteen kulttuuriin sulautumisesta. Ja sitten ihan niitä arkisia juttuja.

 

Essi

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *