Ladataan...

Yhteiselomme on ollut rauhaisaa ja pääosin leppoisaa, mutta nyt on tullut aika jatkaa eri suuntiin. Ollaan ehkä vähän kasvettu erillemme, näin kliseisesti sanottuna. Kun aloitin Lilyssä, olin aikalailla siinä ensimmäisessä aallossa (en ihan mutta melkein). Blogeja oli vähän ja kaikki oli kaikkien kavereita. Anonyymejä ei näkynyt ja kommentointi oli keskustelevaa ja laaja-alaista, ja uusia jänniä blogeja löytyi ihan päivittäin. Suuri ilonpäivä oli, kun sain toimitukselta "Suositeltua sisältöä"-leiman blogini kylkeen.

Sittemmin monikin asia on muuttunut, saitin ulkoasusta lähtien. Siinä missä muutokset ovat blogimäärän ja muun kehityksen myötä pakollisiakin juttuja, alkoi oma suhteeni Lilyyn hieman muuttua. Blogeja on tullut satamäärin lisää, ja kiinnostavien blogien löytäminen luettavaksi on ihan tuurista kiinni. Pidin myös enemmän alkuperäisestä ajatuksesta, että Lilyssä on kymmenisen blogia joita pitävät saavat korvauksen työstään, sitten oli sitä suositeltua sisältöä (johon toimitus nosti hyväksi katsomiaan blogeja) ja sitten oli kaikki muut blogit. Nykyinen jako on mielestäni epäselvä. On suositeltuja ja suositeltuja (toiset saavat palkkaa ja toiset eivät), on perhekategorian nimikkoblogeja jotka eivät ole sama kuin suositellut mutta tavallaan ovat ja sitten on ne sadat blogit joita ei meinaa löytää kun ei ole mitään järkevää tapaa etsiä.

Mistä päästäänkin siihen että en ole keksinyt vielä mitään kätevää tapaa etsiä Lilystä uutta luettavaa. Haluaisin jollain helpolla tavalla etsiä vaikkapa kaikki liikunta-aiheiset blogit. Itse yritän bongailla nykyään lähinnä vain etusivun kommenttiosiota että josko jossain olisi kiva keskustelu. Tai keskusteluista löytää sellaisia tyyppejä joiden ajatuksista tykkään ja käyn kurkkimassa heidän blogejaan. Mutta olen satavarma, että silti kiinnostavia blogeja jää lukematta. Tuurilla Uusimmat-sivulta löytyy karusellista joku kiinnostava teksti ja sitä kautta uusi lukututtavuus, mutta se on aika harvinaista. 

Kaipaan myös Lilyn alkutaipaleelta sitä särmää mitä silloin oli. Postauksissa oli särmää, ihmisillä oli teräviäkin mielipiteitä eikä niitä epäröity sanoa. En nyt tarkoita että siellä haastettiin riitaa siellä kommenttiboksissa, mutta siellä oli mielipiteitä. Nyt yleistän aika rankasti, mutta jos käy katsomassa melkeimpä mitä tahansa kommenttiosiota niin siellä hoetaan vain että "ihana" tai "sä oot kaunis" tai "oon samaa mieltä". Jos joku erehtyy olemaan erimieltä, niin syytellään että on ymmärtänyt tahallaan väärin blogin kirjoittajan tarkoituksen. Aina välillä kiinnostavia keskusteluita syntyy, onneksi. 

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä on mainonta. Enkä nyt tarkoita blogien sisältömainontaa (se tosin keskittyy vain muutamille isommille blogeille, mutta mikäs siinä), vaan tätä saitin mukana tulevaa mainontaa. En halua mainostaa blogissani hiivasienilääkkeitä, en halua mainostaa blogissani että Suomen parhaat blogit löytyvät Imagesta tai jostain muualta. 

Siispä. Minun pieni bloginurkkani siirtyy tästä eteenpäin uuteen osoitteeseen. Uusi bloginurkka on vielä hieman sekaisin, suonette anteeksi että ihan kaikkia muuttolaatikoita ei ole purettu ja kaikki asiat eivät ole löytäneet paikkaansa. 

www.sanumaria.com

Facebook

Instagram: by_sanumaria

Tulkaahan sinne ja kommentoikaa ja olkaa niinkuin ennenkin. Tämä blogi jää pystyyn ennaltamäärittelemättömäksi ajaksi, mitä sitä nyt suotta hyvää arkistoa sulkemaan. Lähden siis suurieleisesti ihan omilleen. Ihan ihan omilleen, saitin ylläpito on omissa hyppysissä. Joka on hieman IIIKS. Mutta vain hieman.

Kiitos kaikesta Lily ja kaikki jotka tätä luette! Tulkaa jo tonne toisaalle, haluun esitellä heti mun uudet bloginurkat!

Ladataan...

Ladataan...

Yksin kotona. Ensimmäinen toinen asia, jonka tein, oli heittää kaikki vaatteet olohuoneen lattialle ja käydä ne läpi. Muutama havainto:

1. Ihminen tarvitsee kauhean monta paritonta sukkaa.

2. Myös on syytä säilöä rikkinäisiä sukkahousuja, koska kyllähän niitä tulee vielä käytettyä. Johonkin. Missäs se mun Pirkkalehti olikaan?

3. Kesäisiä huitulapaitoja on syytä olla useampia. 

4. Olen kuvitellut pukeutuvani vain mustaan, mutta höpsis. Olen melkoinen hassuttelija värien suhteen! Katsokaa vaikka, tässä seuraavassa kaaviokuvassa esitetään vaatekaappini huikea värien ilotulitus.

5. Ihminen tarvitsee useamman harmaan villatakin. Koska vaan tarvitsee.

Mutta ehkä ne rikkinäiset sukkahousut voi heitää pois. Ehkä.

 

Ladataan...

Ladataan...

#dieettilakko2014, olit hyvä. Nyt puhaltavat kuitenkin muutoksen tuulet. On aika aloittaa #somepaasto. Iho kirkastuu, mieli rauhoittuu ja on enemmän aikaa sille oikealle elämiselle. Sille elämälle, missä ei ole kiire. Se ihana, kaunis, rauhallinen, oivalluksia arjesta sisältävä, seesteinen, brunssikas, kiiltävä oikea eläminen. Se missä käperrytään viinilasi kädessä sohvannurkkaan viltin alle lukemaan kirjaa (josta saadaan oivalluksia arkeen kuten vaikka "hidasta tahtia", "näe kauneus arkisissa asioissa" ja niin edelleen). Se elämä missä ei näplätä Facebookkia bussissa, se missä ei roikuta Twitterissä katsomassa mitä hauskaa Lotta Backlund on taas heittänyt, se missä ei hengata koneella iltaisin vaan hengataan kavereiden kanssa ja tehdään jotain ihanaa ruokaa. Luomuaineksista tietysti. Aloitin itse viikon paastolla. Voin tietenkin suositella lämpimästi. 

Tai sitten en vaan kotikotona lomaillessa jaksanut kaivaa läppäriä laukusta. Sitten ei huvittanut kaivaa läppäriä laukusta. Sitten ei kiinnostanut. Viikon sisällä kävin kaksi kertaa Facebookissa ja pari kertaa Instagrammissa. Twitterin unohdin kokonaan. Mutta nyt kuulkaa sielu on kirkas, turkki kiiltää ja kaikki on seesteisempää! Nimim. just luin 155 postausta Feedlystä ja Lilystä luin noin 40 rästissä olevaa. 

Niinno, mä en oikeasti ole koskaan tajunnut ihmisiä, jotka "pitää tauon" jostain sosiaalisesta viestimestä. Niinkun mulle ne eri viestimet on keinoja pitää yhteyttä kavereihin. Pitikö joku ennen taukoja että "en vastaa tohon lankapuhelimeen, oon siinä niin kiinni et pitää päästä eroon" tai jättikö addiktoitumissyystä kirjeen kirjoittamatta? Mun kaverit on pitkin poikin Pirkanmaata ja muuta maailmaa, ei me pystytä näkemään fyysisesti joka päivä. Ja musta on kivampi jutella kaverin kanssa netissä kun lukea vaikka kirjaa. Että oikeesti mun #somepaasto oli #olinpavaanlaiska. 

Ladataan...

Pages