3 tuntia

Kolmisen tuntia siinä meni, 8 auttavaa käsiparia tarvittiin ja muutto oli valmis. Tai siis romut siirretty. Melkeen kaikki. Krhm.

Ainoa valmis asia on sänky, jossa on puhtaat lakanat. Sauna on testattu ja hyväksi todettu. Aamulla voikin sitten arpoa että missähän muuttolaatikossa oli lusikat, kahvikupit ja missä muuttolaatikossa on ne kaikki sukat. Ja housut. Mutta kyllä tää tästä!

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Aamukahvin voi myös aivan hyvin juoda viinilasista, jos sellaiset sattuvat löytymään ekana avatusta laatikosta. On testattu.

Suvi K.
Sisunainen

Kun me muutettiin Joensuuhun meillä oli parin ekan päivän vaatteet, pesupussit yms pakattu matkalaukkuun. :D Voisi toimia lyhyemmilläkin matkoilla. 

Onnea uuteen kotiin!

sanumaria

Kyllähän kahvikupit löyty ja kahvit ja kaikki. Samoin löyty neljä avattua pakettia leivinpaperia. Kolmet sakset. Ja kauheesti vaatteita jotka pitäs myydä kirpparilla tai lahjottaa pois :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin!

Sitten semmosta halusin vaan sanoa että nää paint-kuvat alkaa nyt kyllästyttää. Että ei enempää niitä kiitos.

Mie tykkään kans! Kun ei sitä kuitenkaan ole ottanut kuvaa just siitä hetkestä joka sopisi blogipostaukseen niin paintillahan se tulee kätevästi.

Kao Kao

Mä teen kanssa survival kitin. Vaatteita, lautanen, lusikka, haarukka, veitsi ja muki. vähän kahvia minigrip pussiin ja suodatinpusseja. ja hammasharja :) niillä elelen sit aina ekat päivät muuton jälkeen..

Harriv (Ei varmistettu)

Enemmän Paint-kuvia!

Suvi K.
Sisunainen

Kannatan!

Tyhjä

Tehokkaat muuttoapulaiset ovat loistavia. 

nimim. roskapussikin muutti

 

Kommentoi