Aamuvihaajan nykyaamut

Mää vihaan aamuja. Ihan geneerisesti. Erityisesti jos pitää herätä ennen kuutta. Se on vain niin epäinhimillistä, ja kenenkään ei pitäisi joutua heräämään jos kellotaulussa on jotain 05:xx. Syystä tai toisesta on kuitenkin nyt niin, että herään aina kuuden ja seiskan välillä ihan automaattisesti. Sen lisäksi siis että herään 2-3 kertaa yössä. Viime vuonna käytännön syistä tuli oltua työpaikalla aina viimeistään 7:30, mikä tarkoitti että kotoa piti lähteä 07:00. Ehkä vaihde on jäänyt päälle (ja heti kun pääsen äitiyslomalle sotken tämän rutiinin aivan täysin), tai mistä lie johtuvan, mutta aamut eivät vaan ole yhtä tuskaa enää. Tosin silti mielummin istun sohvalla ja selaan nettiä ja kuuntelen aamuteeveetä kun lähden mihinkään. Mutta ei ota päähän olla hereillä! 

Kuulokkeista soi Radio Rock, bussi oli minuutilleen ajoissa ja aurinkokin alkaa paistaa jo aikaisin aamulla (jee!). Lisäksi Ameriikan kaveri kertoi että lentoliput on ostettu eli kohta nähdään (kesällä, mutta siis ihan kohta). Ei huonompi aloitus päivälle.

Jee myös sille että ei oo enää lunta! Ja jee myös sille että meidän pakastimessa on nykyään jäätelölle dedikoitu lokero!

Kommentit

kirsikkainen

Mullakin on ollut samanlaisia kokemuksia viime aikoina aamuista, siis, että niissä on ihan positiivisiakin asiota ja herääminen ei ole tuskallista. Liittyiskö se jotenkin raskauteen :O? Toivottavasti ei, koska haluan jatkaa aamuja näinkin kivuttomasti myös sitten kahden lapsen kanssa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.