ÄIÄsali

Nyt loppui mahan tuskailu ja nyhvästely. Koska jälkitarkastuksessa sanottiin että anna palaa, niin minä sitten olen tehnyt. No pyromaaniksi tässä ei olla ryhdytty (vaikka oonkin vitsien perusteella ihan liekissä), vaan oon parina aamuna tässä hipsinyt aamulenkille ja eilen pääsin salillekin asti. Koska nyt asutaan maalla, niin mun salikaan ei oo sellainen citycoolhip-sali, vaan ihan rehellinen liikuntahallin punttis. Sellainen, missä nostolava vie pienestä salista yhden kolmasosan ja missä isommat vapaapainot ovat telineessä jossa lukee MUSKELI. Ja kasarityttö antaa salivinkkejä:

Ruokavaliossa tein ryhtiliikkeen ja oikeastaan aloitin ihan dieetin. Seuraavat 12 vkoa ollaan (viittä päivää lukuunottamatta) kiltisti. Mulle on jotenkin helpompaa jos mulla on taskussa viisi päivää jolloin voi heittää ihan ranttaliksi jos niin haluaa. Ainoa mikä tässä nyt potuttaa että jätski on pannassa. Ja meillä on pakkasessa jätskiä. Mutta toivotaan että dieetin lopussa kiitos seisoo ja pakkasessa on vielä jätskiä! Ajattelin myös että julkinen dieetti on paras dieetti, joten lupaan kerran viikossa kertoa kuulumisia. Putoaako paino, katoavatko sentit, meneekö hermo ja niin edelleen. Sovitaan että maanantai-iltaisin kerron kuulumiset. Saa muistuttaa jos kuulumisia ei näy...

Siellä salilla oli kyllä niin kivaa. Pitkästä aikaa hauiskääntöjä ja ojentajia taljassa, käsipainoilla kikkailua ja lopuksi vielä päälläseisontaharjoituksia. Olo tunnin rehkimisen jälkeen oli niin loistava, ettei mitään rajaa. Tästä eteenpäin sitten pitäisi päästä käymään salilla 2-3 kertaa viikkoon, riippuen vähän omista ja muiden menosta.

Pukkaria ei oo koolla pilattu, mutta kyllähän sinne nyt selfieitä mahtuu ottamaan :D

Kommentit

tiiti
ite puin

Ennen vanhaan oli liikkeetkin nimetty selkeästi ja tikkukirjaimilla "KÄSIEN YLÖSNOSTOLIIKE" ja "VENYTYS". Toista se on nykyään, kaiken maailman burpeet ja palomiespunnerrukset.

ps. TÄÄLLÄ EI KÄYTETÄ HASHTAGEJA

sanumaria

ne on ne #raskaushormonit ja #tekosyyhormonit jotka kato sekottaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkastiko lääkäri, että vatsalihakset on palautuneet, eikä niiden välissä ole rakoa?

sanumaria

Joo, rako on ja reenata saa. Ei vaan suoria vatsalihaksia vielä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei, hyvä. Tsemppiä treenihetkiin! Ja onnittelut muuten tytöille hienoista nimistä :)

Maisteri (Ei varmistettu)

Mulla menee järki kun sä elät nyt ihan mun nuoruushuudeilla. Voihan yläaste ja toi pukkari! Aikamoiset vilunväreet tulee. Talvella pistät sit kuvan sieltä pururadan hiihtoladulta ja spontaani huutokohtaus kuuluu sit rapakon takaa asti :)

sanumaria

Lupaan pistää kuvan ladulta! Lisäksi kävin tänään teiniuimarannalla taas :D

kirsikkainen

Tsemppiä reeneihin! Äiäsalit kunniaan! Mulla kulki reeni paljon paremmin treeni sellasella kellarin hieltä haiskahtavalla punttiksella, missä hevi raikas kuin nykyisellä hifistelysalilla! (josta maksankin vielä lompakon laihaks)

sanumaria

Äiäsalilla ei kyllä lompakko laihdu, että ehkä sitten on syytä laihtua itse :D

Kommentoi