Anteeksi, mutta mitä h***ettiä?

&feature=related

Kommentit

tiiti
ite puin

Nerokasta, toihan on ultimaattisen toimiva mielentyhjennysjumppa, kun koko ajan vaan miettii, että "mitä helkkaria täällä oikein tapahtuu"?

sanumaria

:D Totta. Eat socks yoga!

Sea Legs

voi luoja..

 

Shoegal (Ei varmistettu)

Onko tää siis ihan tosissaan tehty mainosvideo vai joku parodia... Mä ihan oikeesti en osaa sanoa.

sanumaria

Nappasin tän kaverin FBstä, se oli menossa kokeilemaan tuota.

Omalla salillani nuo tunnit alkoi pyöriä tuossa alkukesästä ja piti tietysti googlata, että miltä se homma näyttää. Oli kans ihan wtf fiilis, mutta uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan.

Kävin kahdella tunnilla ja kyllä niissä sai hieman lämpöä pintaan ja rentoutus oli kiva, mutta mitään suurempia tunteita ei sitten loppujen lopuksi herännyt. Ei inhoa, mutta ei innostustakaan.

Tanssia oli tällaiselle tanssiharrastajalle vain nimeksi, mutta jos kauheat koreografiat ei ole se juttu, mutta haluis kuitenkin jotain muuta kuin rauhallista liikkumista soljuvan musiikin tahtiin, niin kai toi vois olla ihan ok. Ne tutut, jotka tykkää BodyBalancesta ei oo tuosta innostuneet, koska siinä tulee kyllä samoja juttuja, mutta ei heidän mielestään läheskään yhtä tehokkaasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ootkos kuullu Horsebic jumpasta :D Keuruulla järjestetään sellasta. Eli laukataan kun hevoset, hypitään esteitä siis ilman hevosia :DD

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Vaaleatukkainen oli vähän liian kuivassa kunnossa, mutta tummatukkainen näytti oikein nussit... eikun halittavalta.

Kommentoi