Arnold-reidet ja ironinen yökerho

Salitreeni ja sellainen alkaa tuottaa tulosta. Ainakin oon oppinut pousaamaan (lähes) niin että en naurata kanssa-salikävijöitä kuoliaaksi. Ei olisi kovin kiva että mun peilin eessä vammailun vuoksi joku pudottaa nauraessaan 36kg käsipainon naamalleen. Sen jalkatreenin lisäksi (sain nostettua painojakin joihinkin juttuihin, vihaan edelleen askelkyykkyjä sivulle ja uusi vihattuni on penkille nousu kahvakuulan kanssa (ei ollut yhtään muka niin tuskallista kiekon kanssa)) totutusti pousailin muista välittämättä (moi tuijottajat, jos olitte paikalla, niin otin vaan kuvia tänne blogiin) ja otin muka-vaivihkaa-kuvia mun koivista.

Mutta kattokaa, on siellä lihaksia! Jaloissa. Kainaloissa on toki läskiä, mutta ei mennä nyt siihen :D

Nokkelampi salikävijä olisi varmaan tarkentanut otoksen muualle kun Bosuun, mutta ei multa voi kaikkea vaatia. Piti keskittyä kuvan ottamiseen ylipäätään. Kyllä mä ne Arnold-reidet vielä joku päivä saan! Jos ei muuten niin Googlen kuvahaulla!

Lisäksi salilla tapahtunutta: hihittelin taas vatsalihasten sarjatauolla ikkunasta näkyvää inasen ironisesti nimettyä (luultavasti ei ollut edes tarkoitus) yökerhoa:

Tarkempaa juttua treenistä voipi käydä lunttaamassa tuolla mun treeniblogin puolella. Jos siis kiinnostaa, muuten ei kantsi mennä. Ja jos ei napeksi lukee englanniksi, niin siellä on oikeestaan vaan samoja peilin kautta otettuja omakehukuvia kun täälläkin välillä. Että jos ette meekään kattoon niitä jorinoita. Petytte vaan.

Kommentit

Tyhjä

Kyllä noista reisistä näkee, että reenattu on!

sanumaria

Joo, pari kyykkyä on tehty :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.