Asioita, jotka olisi pitänyt tajuta mutta joita en tajunnut

Mammakaavuista, halateista ja trikoorytkyistä ei pääse eroon kun synnyttää. Niin sitä voisi kuvitella, vaikka tiedostaakin että ei se nyt noin vaan palaudu se maha takaisin lähtötilanteeseen. Mutta sitä jotenkin kuvitteli että ne "läskihousut" menisivät jalkaan, mutta ei osannutkaan arvata että ei se pallo mihinkään katoa. Ja kadotuksensa tiellä muodostaakin roikkuvan nahkarepun. Ai että. Itsetunto, mihin juoksit?

Jäljelle jäänyt mahapussi vituttaa yllättävän paljon. Vyölaukut ovat tulossa muotiin (jos kerran ysäri on in), mutta tää versio tuskin on. Kyllä, tiedän että se katoaa. Kyllä, tiedän että siinä menee aikaa. Mutta sepä ei vähennä harmitusta yhtään se.

Kun väsymys menee yli, ei saa unta mutta väsyttää jatkuvasti. Melatoniini, kokeillaan sitä.

Sanat "meidän takia ei tarvi sitten siivota" ärsyttävät aivan älyttömän paljon. Tietenkin mä siivoon kun tulee vieraita. Mutta pääasiassa mä siivoon koska on kivampi tuijottaa tiskipöytää päivät kun se tiskipöytä on siisti eikä tursua astioita. Ennen siivosin muiden takia, nyt itselleni.

Päivät kahden seuralaisen kanssa voivat olla yllättävän yksinäisiä ja pitkiä. Tää tuli kyllä puskista. Kertakaikkiaan. 

Kommentit

<3

Jenu (Ei varmistettu)

Empä tajunnu mäkään mitään noista! Ja kaiken hyvän lisäks en edes tajunnu sitä, että se vauva ei nukukaan koko yötä heti laakista vaan haluaa yölläkin syödä :D Mä pelkäsin koko raskauden ajan kaikkea koko ajan, et en kerinny miettimään yhtään mitä se elämä on sitte, ku vauva on syntyny.

No onneks nyt, ku Poika on 2,5kk on alkanu tulemaan jotain rutiinia päiviin, yösyöminen on tippunu yhteen ja uskallan itekki nukkua enkä vaan vahdi, et hengittäähän se ja jännitä kuin monta minuuttia mulla on aikaa nukkua jos nukahdan nyt ja se nahkalärpäke, joka joskus oli vatsa, on ehkä vähän jo vetätyny ylös päin (tai sit oon vaan tottunu) ;)

sanumaria

Mää tuijottelen noita silmämuna kovana että hengittäähän ne :D Mutta toivon kyllä että mahalärpäke alkaa poistua omatoimisesti, enkä ala tottua siihen...

hankriste (Ei varmistettu)

Kaikista parasta (pahinta) on se, kun mies keksii että se mahan tilalla oleva nahkalärpäke pörisee hupaisasti kun siihen puhaltaa.. ;D

Annis (Ei varmistettu)

...Paitsi älä ota melatoniinia, jos imetät. Ei hyvä vauvoille :). Tsemppiä!

sanumaria

En tietenkään ottaisi. Mutta en imetä.

mamax (Ei varmistettu)

Ei se vyölaukku välttämättä ees katoa. Mulla tuhoutui maha toisen kohdalla.. eipä tuu käytettyä enää bikineitä tai muuta paljastavaa.

sanumaria

Ei mua sinällään haittaa ettei mitään paljastavaa viitsi pitää, en oo aieminkään ollut mitenkään missin mitoissa. Mutta toivon todella että toi nahkapussi ei oo pysyvä ominaisuus :/

sallah (Ei varmistettu)

&lt;3 Mää tuun yllätysvisiitille, niin et edes ehdi ajatella siivoomista ;)

sanumaria

Ei tarvi aatella kun just äskenkin siivoilin vähän :D

Oili / Ajatuksia Saksasta (Ei varmistettu) http://ajatuksiasaksasta.blogspot.com

Ton mahajutun allekirjoitan täysin! Kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen ei oo edelleenkään mitään toivoa mahtua muihin kuin yksiin pellavahousuihin. Jotenkin aattelin imetyksen hävittävän ne kilot ja tän mahan kuin itsestään... Ja kyllä, itsetuntoa syö täälläkin kun uloke näyttää edelleen siltä että oisin viidennellä kuulla raskaana. Pöh!

sanumaria

Pahintahan on että ei tää nyt mitenkään täysin yllärinä tullut. En nimittäin kuvitellut että mystisesti olisi kiinteä maha synnäriltä lähtiessä (kun ei se aiemminkaan ollut niinkun). Mutta äh. No sää tiiät. 

mh (Ei varmistettu)

Voimia. Kaikki on paskaa paitsi kusi. Ihan eri elämän tilanteesta tämä, mutta silti.

sanumaria

Näinhän se on. Voimia sinnekin siis.

Nina Enroth

Siis joo, aika kuluu yllättävän hitaasti vauvaseurassa. Vaikka vauva / vauvat onkin hurmaavia ja kivoja ja kaikkea, niin silti. Tsemppii kaikkiin listaan asioihin ja muihinkin!

sanumaria

haha :) onneks mullaki on sellaset kuristuskalsarit! mut kaks viivaa, musta ei kyl oo siihen...

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mun lapsuudenkaveri oli kehveli ja aloitti Jutan superdieetin heti synnäriltä päästyään. Häneltä on lähtenyt melkein kaikki raskauskilot. Minusta tosin ei olisi mihinkään superdietteihin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.