Dieettikatsaus, vko 1

Eka viikko dieettiä takana, ja oon feilannut hienosti! Voisin syytellä helteitä ja ajankohtia ja muita, mutta ei se aurinko jätskiä mun lautaselle tunge. Mutta ei se nyt niin vaarallista ole. Ruokarytmi (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala) on vaan ihan älyttömän vaikea säilyttää, kun päivissä ei ole sillai mitään rutiinia kuten työssäkäydessä. Täytyy kiinnittää siihen enemmän huomiota, mutta näillä helteillä ei hyvä ruokailurytmikään pelasta jätskihimolta. Enkä ajatellut kieltäytyä jäätelöstä näin kuumina päivinä. Pohdin tätä hommaa tässä ja tulin tulokseen että jos kahdentoista viikon (84 päivää) aikana syön vaikka 10 päivänä jäätelöä, niin dieetti ei siihen kaadu. Ja aina voin jatkaa viikon pidempään ja tasata tilit sillä.

Kävelyä kävelyä. Juoksu tuntuu tämän röllömahan kanssa niin epämukavalta, että katsotaan sitä sitten kun se on edes vähän pienentynyt. Toistakseksi senttejä ei ole lähtenyt, mutta viikossa kiloja oli kadonnut yksi. Jee!

Dieettiupdate 1: -1 kg, -0cm

Kommentit

Uuden elämän arvoitus

Kilo viikosaahan on hyvin! :)

sanumaria

Kyllähän se on, oon iloinen jokaisesta sadastakin grammasta :D

tiiti
ite puin

Jee! Ja eiks suositus oo laihtua puoli kiloa viikossa, ni teoriassa pitäis syyä tuplamäärä jätskiä :D

sanumaria

Hyvä pointti!

Suvi K.
Sisunainen

Hyvä hyvä!

Mä kirjotin joskus postauksen ruokarytmin vahtimisesta kellon avulla (mulla oli kännykkä piippaamassa joka ateriaa varten) ja se toimii ainakin satunnaisena "kurinpalautuksena". :)

Kommentoi