Dieettikatsaus, vko 5

Puoliväli lähestyy kohta tässä dieettiprojektissa. Salille vaihtuivat juuri ohjelmat, ja ainakin reisilihakset onnistuin jumittamaan aika tehokkaasti. Olivat raukat unohtaneet mitä tarkoittaa "kyykky".

Tällä viikolla lenkkimaisemat olivat enemmän kuin kohdillaan. Salille pääsin sen kaksi kertaa, lenkille kerran. Toinen ja kolmas lenkki jäivät välistä ihan vain omaa laiskuutta, mutta ei se niin justiinsa. Pääasia että tein edes jotain, ja että sunnuntainen lenkki tuntui jopa ihan kohtuu mukavalta.

Jotenkin noiden vaunulenkkien suhteen pitäisi ryhdistäytyä. Tälle viikolle on luvattu kivoja kelejäkin, niin jos nyt vaikka kolmesti koittais lähteä vaunuilla pihalle.

Dieettiupdate: -4,5kg, -21cm

Kohta puolivälissä projektin tavoitetta painon puolesta, jee!

Kommentit

Kao Kao

Sun onnistunut dieetti on tsempannut mua omassani :)

sanumaria

Tää on onnistunut jotenkin melko mystisesti, nimittäin en oo ihan mitenkän natsisti ruokavaliotani noudattanut. Yrittänyt kyllä niin ehkä se on jo ollut melkoisen iso tekijä! Ja hyvä että tsemppaa, tuu sää sitten tsemppaan tänne päin kun tää jossain kohtaa töksähtää..

Kao Kao

Joo mä tulen! Oon hurahtanut vesijumppaan, kun sen kaa on hyvä kuntouttaa tuota olkapäätä vähän aktiivisempaan eloon taas. :) Onneksi mun salilta löytyy noita lajeja vähän joka lähtöön.. 

Kommentoi