Face esteem

Tiiättekö ne aamut kun on parempi hiipiä kotona pimeässä ettei vaan säikäytä itseään aamunaamalla kun kulkee peilin ohi? Tukka näyttää siltä kun yöllä olisi käynyt näin:

http://www.youtube.com/watch?v=tvk8eyTO6Tc

Niin. Omalle tukalleni en kyllä voi mitään, yritän vain tykätä siitä. Eikö se oo ihan herttaista ja söpöä että tukkaa voi käyttää kompanssina, kun vaan aamusta tarkistaa sojotusosioiden ilmansuunnat?

Mulla on ollut ihan sellaiset omat pikkumeikkausrutiinit aamuisin: pohja, puuteri ja ripsiväri. Kesäisin värjäsin ripset ettei tarvi kun ehkä vähän puuteria nenän päähän (as if se pysyisi siinä hellepäivänä, mutta noin mielenrauhan vuoksi pistin). Talvella taas on ollut niin kammoisan kalpea naama, että on tullut laitettua erilaisia pohjamaaleja ja punaisuuden estoa ja mustien silmänalusten estoja ja muita. Mutta nyt! Nyt mulla on naamaitsetunto 😀

Let me tell you, kun näin blogimaailmasta vuoden pari jälkijunassa tuuppaa silmiin ripsien pidennykset niin sitä huomaa hiihtävänsä tuolla päivästä toiseen tasan sen näköisenä kun aamulla heräsi. (No vaatteet oon yleensä vaihtanut, vaaleenpunaiset fleecehousut on vähän ei-toimisto-kelpoisat.) Sen sijaan että aamuisin on tällainen olo:

draft_lens13403881module119596591photo_1284505513morning_hair.jpg

..onkin tällainen olo:

heidi-klum-wide-wallpaper.jpg

Ihan mahtavaa! Nyt tässä on vaan se ongelma, että kun tuntee itsensä Heidiksi, niin sitä vaatetukseltaan näyttää aikalailla jääkiekkoilijalta (collegehousut, huppari ja pipo). Että jos siitä pääsisi eroon, kun ehkä ne hienot räpsyripset nyt ei kuitenkaan hämää kaikkia kanssaihmisiä katsomaan niitten kamalien pruhjottavien housujen ohi 😀

Tästä itsetuntoasiasta vois kyllä kirjotella ihan ”oikeankin” postauksen, mutta nyt lähinnä halusin saada myöskin liittyä siihen ripsienpidennysten fanikertoon. Saako tästä jonkun jäsenkortin, ja alkaako mullekin tippua nyt sponsorilahjoja?

Arvatkaa kauanko oon miettinyt miten saisin ton gorillavideon tuupattua johonkin postaukseen niin että se jopa liittyisi aiheeseen? 

(kuva1, kuva2)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *