Hauskoja seuraleikkejä pallomahoille

On varmaan tullut jo selväksi että lievästi liikuntarajoitteisia tässä ollaan. Mutta ei mitään niin pahaa etteikö jotain hyvääkin, olen kehitellyt hauskoja seuraleikkejä pallomahojen illanistujaisiin.

Tuolileikki. Tavallisten tuolien sijaan leikkiin varataan normaalia matalampia tuoleja, esimerkiksi nojatuoleja. Mitä upottavampia, sen parempi. Lisäksi perinteisestä tuolileikistä poiketaan sen verran että jokaisella leikkijällä on oma tuolinsa. Peli alkaa sillä että jokainen istuu alas omin voimin. Sitten soitetaan musiikkia (kuten normaalistikin). Musiikin soidessa kaikki saavat istua paikoillaan, mutta heti kun musiikki seisahtuu, on jokaisen ponnahdettava jalkeille. Omin avuin. Hitain nousija tuoleineen siirretään pois leikistä. Nopein saa loppuillan istua korkeammalla tuolilla, sellaisella joka ei upota.

Piilosilla olo. Muuten samat säännöt kun tutussa pelissä, mutta sitä ei lasketa jos maha näkyy kulman takaa.

10 tikkua laudalla. Eniten paksuna oleva laitetaan keräämään laudalta polkaistut tikut. Seuraavat kolme tuntia muut voivat istua terassilla ja juoda kylmää virvokejuomaa, ja vain odotella koska 10 tikkua on kerätty.

"Mutta tuo on väärin"-peli. Jokainen pelaaja kertoo vuorollaan yhden oman uskomuksensa tai aikomuksensa lapsien suhteen. Esimerkiksi "En aio käyttää pelkästään kestovaippoja." Pelin jatkuu heti kun muut pelaajat ovat riittävästi morkanneet uhriaan. Peli päättyy kun kaikki ovat saaneet osansa höykytyksestä.

Törmäysautot. Autojen sijaan laitetaan pallomahat ahtaaseen tilaan ja annetaan törmäillä mahoineen vapaasti. Nimimerkki en ymmärrä miten voi olla niin vaikea hahmottaa missä oma maha menee, ja miten sen voi kolhia esimerkiksi auton ovella.

Extravinkki: Hauskan leffanillan voi järjestää valitsemalla illan elokuvaksi Alienin. Muista sillä tietyllä hetkellä seurata pallomahan kasvoilta heijastuvaa paniikkia.

 

Kommentit

Mä raskaana ollessani lähdin pahaa-aavistamattomana miehen kanssa leffaan, Alien vs. Predator. Ja totaa... sattu vielä niille viikoille, kun liikkeet tuntu ensimmäisiä kertoja. EI OLLU KIVAA!!!! 

sanumaria

Eli sää tuut leffailtaan jos järkätään? :D

Jos joskus vielä pallomahaksi päädyn, niin todellakin testaan nää kaikki :) Tosta dramaattisesta tapauksesta, jonka tossa aiemmassa kommentissa mainitsin on jo yli kuusi vuotta, traumat ei lähde ikinä. 

Uusi versio piilosilla-leikistä vois olla Arvaa kuka? -leikki. Siitä vaan arvailemaan kenen pallomaha kulman takaa kurkkaa.

sanumaria

Mä nohevana käännyn sivuttain jos on ahdasta. Ihan niinkon se mitään auttais :D

Kommentoi