Huippujännittävä ja mukaansatempaava kisastudio

Suomi pelaa lätkää, mää syön sipsejä ja parhausihminen nukkuu. Mites teillä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Silitin just kuukauden pyykit (olen Suomen viimeinen ja ainoa alle 40-v joka silittää miehen paidat, I know...) Mies syö lakupiippuja. Niin meillä. En o varma onks just hyvä...

Chic & Fit

Mies katsoo jääkiekkoa, mä keskityn vihaamaan sitä. Simple!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Heräsin just, en tiiä lätkästä mitään, ootan, että pääsee syömään aamupalaksi lettuja mansikoilla, banaanilla ja kermavaahdolla. Joku tosin tuhisee mun vieressä siihen malliin, että taitaa mennä vielä hetki aamiaispöytään... :-)

hanska
Heppatic

mun niin pitäs syödä ruokaa mutta nyt sä sanoit että sipsejä ja mulla olis sipsejä kaapissa ja mä haulaisin syödä vaan sipsejä! koska ruokaa pitäs laittaa ja sipsit on valmiina. mä luulen että kaikki tänne kohta saapuvat jalkapalloilijat ei oo mun kanssa samaa mieltä aiheesta.

 

Levitettiin vuodesohva, jotta molemmat mahtuu rennosti seuraamaan matsia :)

sanumaria

Saara B: mää tajusin just että koska nyt nään kaikki pelit, niin katon varmaan kaikki :D erätauolla voi kattoo parhaat palat noista mitä muuten jäis väliin...

A. Sinivaara: onhan jonkun toisen tekemät letut?

hanska: syöt vaan sipsejä, sää oot aikuinen! saat syyä sipsejä päivälliseksi jos haluat :)

sanumaria

niini: oikein :D

eppuli (Ei varmistettu)

Minä katon lätkää, mies istuu tietokoneella kuulokkeet korvissa ettei vaan kuule mun MAAAAALIIII!!!! huutoja :D Lapset 7vkoa, 9v ja 11v "katsoo" myös lätkää (siis riehuu vieressä sohvalla) Kisa eväänä uutta mansikka-vanilija-suklaata (ei kovin hyvää, ei tarvi ostaa toiste)

Kommentoi