Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Etkaisäänymuavarte

Ah, joulu. Ylensyöntiä, ylenpalttista juustojen massuttamista (tiiätte kun muotiblogeissa aina "kotiutetaan" jotain, niin mun mielestä ruokia vois massuttaa, tai jos keksii paremman termin niin ehdottakaa, mahauttaminen kuulosti vähän hassulta) ja yllinkyllin konvehteja. Niistä on joulu tehty. Ja tietenkin paketeista. Mä tykkään paketoida ja hankkia ja tehdä lahjoja. Tietenkin on ihan parhautta saada lahjoja, mutta ihan tosi kivaa on miettiä että mitäs ja kelle ja uu tykkääköhän se. 

Paketointi onnistui tänä vuonna vielä apukäsien läsnäollessa, mutta ensi vuonna homma tarvinnee hoitaa yöllä. Ja keksiä joku hyvä lahjapiilo. Mulla taitaa olla kyllä jo hyvä keksitty, koska parhausihminen ei muuten meinannut keksiä tämän vuoden lahjapiiloa. Ellei olisi sattunut olemaan kulman takana kun vein sinne pakettia. Mutta lapset lienevät uteliaampia...

Ruuan lisäksi on tietenkin tehty joulutorttuja ja syöty piparitaikinaa. Piparitaikinaa olisi vielä pakkasessa, mutta en tiiä haluanko pilata sitä paistamalla. Tein kuitenkin juustokakun jälkiruuaksi huomista varten, joten jotain hyvyyksiä joulutorttujen lisäksi on luvassa. Ja kinkkukin on uunissa. Aamulle jäi enää riisipuuron teko ja munalaatikko, mutta ne ovatkin nopeita hommia. Sitten voidaan vaan relata ja odotella koska amma ja afi ja enopoika päräyttävät auton pihaan ja saa alkaa avaamaan lahjoja kuusen alta.

Johtoisa joulukuusi! Mun eka ihan oma oikea kuusi. Se on harmillisenkin suora, pörheä ja sopivan lihava. Ei yhtään niinkuin sellainen vähän vino ja vähän harva ja vähän kiero millainen kuusen pitäisi oikeastaan olla. Mutta onhan tuo nyt nätti! Koristeiksi kaivelin lähinnä alekoreista palloja ja hopeanauhaa, paperitähdet ovat ja jotenkin mukavan rauhallisia. Oravakoriste onkin #teammomfien pikkujouluista lahjaksi saatu, ja pääsi heti sitten tositoimiin kuusen latvaan.

Onneksi nyt on kaikki siivoushommat tehty, siivousassistentti on tarkistanut sohvan alustan ja sen riittävän puhtaaksi todennut:

Hyvää joulua kaikille!

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ihanaa Joulua sinne myös <3 Ja kaunista oot laittanu!

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Lisäksi osaan rajata kuvat :D Ihanaa joulua Kaliforniaan!

Suvi K.
Sisunainen

Samoin!

Ps. Kiva selfie. ;)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Hyvää joulua, selfie oli semiepätarkoituksellinen, mutta onneksi siinä ei näy salilla räjähtänyt tukka :)

Mirkaisa (Ei varmistettu)

Oikein mukavaa ja ihanaa joulua täältä kylän toiselta laidalta! :) Ja mitäs mää sanoin kivoista uudelleen näkemisistä ja loppiaisesta :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Haha, olit niin oikeessa. Tammikuussa treffit Ideaparkkiin? Ja oikein kivaa joulua koko perheelle!

Mirkaisa (Ei varmistettu)

Joooo, Ideaparkkiin! Suunnitellaan, sovitellaan ja tuumasta toimeen jahka ollaan ylensyömisistä toivuttu :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Kieritään sinne siis :)

Siki (Ei varmistettu)

Ei kiesus, meillä on pelottavan samanlainen lahjapaperimaku: meiltä löytyy nuo täsmälleen samat sininen ja pöllökuvioinen lahjapaperi. :D

Hyvät joulut myös teille!

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

:D Noi oli ehkä hienoimmat mitä löysin, kun en halunnut joulupukkipaperia. Toi sininen on jotenkin erityisen hienoa, toivottavasti sitä saa ensi vuonna kanssa.

Kommentoi