Ite tehty

Etkaisäänymuavarte

Täällä blogissakin on varmaan tullut esille mun käsityöharrastukseni. Tykkään virkata ja neuloa, ja tässä vuosien aikana on tullut askarreltua monenmoista. Villapaitaa ja villatakkia, pipoja ja huiveja, sukkia ja tumppuja. Tällä kertaa tein parit tumput ja pipot:

Tumppujen ohjeet oon löytänyt erilaisista neuleohjelehdista, ja pipot kehittelin omasta päästä. Musta on kiva tehdä erilaisia juttuja, varsinkin muille. Itselleen tarvii tehdä vain niin monet lapaset tai villasukat, joten onneksi on paljon tuttuja. Ja jotta kaverikin muistaa keneltä ne tumput tuli, niin tilasin tällasia:

Laput tilasin Labelyourself.comista, ja toimitus oli hyvinkin nopea. Otin tuollaisen valmisvaihtoehdon, johon sai itse valita kuvan, tekstit ja fontit sekä nauhan värin. Helppoa ja kätevää. Nyt voin brassailla omalla merkillä :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania:) Neulon itsekin mutta kirjoneule on ihan tuskaa, lanka kiristää tai menee sotkuun jne, yhden parittoman lapasen olen aikaan saanu... Sulla on taito hyppysissä, ei voi ku kehua!

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Opettelin tota kirjoneuletta aika pitkään, sitä on vaan paljon kivampi tehdä kun yksiväristä. En tiiä miksi, kun se on aina jotenkin hankalaa :D Ja kiitos, taito on harjoittelun tulosta :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kauniita! Tällainen käsityö-tumpelo ei voi kuin olla kateellinen. Onneks mulla on taitava äiti. ;)

TuuliaK (Ei varmistettu)

Lisää neule- ja virkkuuohjeita (n. 200 000 kpl, mutta erinomaisen hyvin etsittävissä ja jaoteltavissa) löytyy <a href="http://www.ravelry.com/" rel="nofollow">Ravelrystä</a> &lt;3. Ei ole maksettu mainos :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Joo sinne on tunnarit kyllä, hyvä paikka (jos jaksaa just ettiä, mää kyllästyn kauheen aikasin ja sit varmaan jää jotain hienoja löytämättä)!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvännäköisiä lappuja, olen itsekin miettinyt vastaavia! Saako kysyä paljonko maksoi ja kuinka paljon tilasit?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Oliskohan noita tossa joku 50kpl tai vähän enemmän, ja parisen kymppiä tuli hintaa.

SuviH (Ei varmistettu)

Kohta saat tilailla noita nimilappuja kilotavarana, kun alat likkojen vaatteita merkkailla: "Meuhka V", "Veuhka V" jokaiseen hiivatin tumppuun ja kurahaalariin. Ettei vaan mene hoitokaverien kanssa sekaisin ;-)

Kerrohan mulla tuosta piposta tarkemmin, lähinnä kokoa. Kun mä en kertakaikkisesti saa omistani hyvän kokoisia: montako silmukkaa alkuun (aikuisen päähän), ja lisäätkö silmukoita kun alat tekeen sileetä? Kun tuo kuvan malli olis just hyvä, mut mun pipat ei tuolta näytä :-/

Halaus likkoille &lt;3

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Noi tyttöjen pipat on tehty puikoilla 2,5 ja ihan ohkasella langalla, ja silmukoita tuli 120 alkuun, sit oon lisänny näköjään 12 silmukkaa resorin jälkeen. Ny teen itelle pipoo johon tein 100 alkuun ja lisäsin kans 10 välein yhen silmukan. 

Nimikointiin aattelin shopata tuolta sellasia silitettäviä nimilappuja ;)

tirsukka (Ei varmistettu)

Sitä vaan, että jos edes hetkellisesti tulee mieleen, että mitäs hittoa sitä sitten neulois, niin perähikiälle saa pistää tulee ihan mitä vaan - pipoja, lapasia, sukkia...kirjoneulottuna tietty :)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Kuinkas sattu, täällä on just parit hyvät ohjeet :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.