Joo joo, en vaan jaksanut kirjottaa

En ole ainoa, joka on turhautunut siihen että jokaisen blogitekstin perään pitäisi muistaa kirjoittaa kaikki erilaiset poikkeukset ja erikoistilanteet aiheeseen liittyen. Jos vaikka kirjoitat laihduttamisesta, pitäisi muistaa kirjoittaa että niin toisilla on joku sairaus joka estää ja en siis tarkoita tässä heitä vaan lähinnä itseäni. Ja niin edelleen, tiiätte hyvi mitä tarkoitan. Koska ainakin minä myönnän sortuvani siihen että kun luen jotain postausta vaikka farkkujen ostamisesta ja siitä miten helppoa se on, niin tuhahtelen että no koitahan kuule hankkia farkut ku on luistelijan reidet ja on läski ja oikeastaan joku voi olla allerginenkin denimille ja kuka nyt kauppaan ees ehtii häh. No itseäni varten sitten tein tässä aamukahvin voimin tällaisen leiman, jota ajattelin viljellä postausten perässä, mikäli tarvetta on. Ja siis muutkin saa käyttää tuota, jos a) tajuaa että koko homma on melkoisen sarkastista ja b) osaa nauraa itselleen ja tiedostaa olevansa ihan samanlainen mouho kun kaikki muutkin internetissä.

Mutta siis, olkaatten hyvä!

 

Kommentit

Nina Enroth

Rispekt. Just näin. 

eviela
NOT A Wonderland

Toi leimaidis on vähintäänkin pop :D Jokainen varmaan syyllistyy tuohon joskus, minä itsekin aika ajoin vaikka tajuaakin ettei kukaan jaksa luetella poikkeuksia ja omaa järkeä lukiessa voisi käyttää. Niinpä, silti.

Uuden elämän arvoitus

No NIINPÄ!

tiiti
ite puin

Ite oisin laittanut puun tilalle keskarin :D

sanumaria

PicMonkeyssä ei ollu keskaria tarjolla :(

musta toi puu taas tuo vielä vähän sarkasmiekstraa, mikä ei koskaan oo huono

Vivi
Elämäni palasia

TÄYDELLISTÄ

Vastuuvapauslauseke (Ei varmistettu)

Ja mä kun luulin, että kaikissa blogiteksteissä oli jo sisäänrakennettuna tollainen älykkäiden lukijoiden houkutteluleima. Mutta toisaalta, lukija se on vähän aivottomampikin lukija! :). Terv. Yks,joka kaipaa kipeästi blogia siitä, miten ehtiä farkkukaupoille.

Jenniii
Pupulandia

Just kirjoittelen tässä postausta, johon mahdollisesti pitäis lätkäistä tämä leima loppuun. :D Tai ainakin juuri hiki hatussa jo valmiiksi pohdin, että mitäköhän kaikkea tuossa voidaan tahallisesti ja tahattomasti tulkita väärin... Bloggaajan elämää! ;)

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Loistava leima! Meidän pitää varmaan lisätä blogiimme vielä sellainen ekstraleima: "Tämä on ev.lut.kirkon blogi, mutta ajatuksemme eivät edusta koko kirkon näkemyksiä saati kaikkien maailman kristittyjen näkemyksiä". Ja sen alla vielä kaksi vaihtoehtoista lisäleimaa: "Kyllä, vaikka kerron asioista, jotka ovat pielessä kirkossa, niin tiedän, että kirkossa tehdään myös paljon hyvää" tai "Ei, kun kerron asioista, jotka on kirkossa hyvin, en väitä samalla etteikö kirkossa olisi joitakin asioita myös pahasti pielessä."

 

Enfant Terrible

Hahaa! Mutta mistä lyödään vetoa, niin jotkut pystyvät vetämään tuostakin hernemaissit nenäänsä? :D

Platypus

Moi. Lainasin sun disclaimeria. Kiitos ja anteeksi...?

sanumaria

Jee! Se o ihan vapaaseen käyttöön :)

Kommentoi