Jos ois ehtiny, ois ehtiny

En muista, paljonko meni Cooperissa. Tai mikä oli aika 1500m juoksussa. Olisi aika kivaa nippelitietoa jos muistaisi, koska olisi nyt joku tavoite JOS lähtisi testailemaan Cooperin testiä uusiksi. 

No mutta se mikä tänään olisi kiva muistaa, niin olisi että mitenkäs sitä pesäpalloa pelattiinkaan. Kyllä me joskus lukioaikoinakin käytiin porukalla ihan muuten vaan pelaamassa, mutta kun en muista että miten se peli nyt sitten sujuu. Ainakin piti varoa että ei saa mailasta päähän. Takakentällä oli aika leppoisaa seisoskella, kun kukaan ei lyönyt sinne asti. Kärkkyminen pesien välillä oli ihan fine, mutta siitä yleensä onnistui hankkimaan palon jos ei muistanut tutkailla että kenen kädessä se pallo on. Heittämisessä olin ihan hyvä, mutta en usko että saisin takakentältä palloa viskattua kotipesälle nytkään.

Mutta sen muistan, että olin ihan tajuttoman huono lyömään. Ihan oikeasti. En vaan osunut. Ikinä. Mun taktiikka oli lähinnä että eka lyönti yritettiin, ehkä jopa toinen. Mutta sitten heti pallon noustessa kolmatta kertaa maila maahan ja täyttä vauhtia ykköselle. Muuten hyvä, mutta tyyppi kolmospesällä taisi palaa aina tässä kohtaa. Eli mua ei saa pistää tilanteeseen, jossa on ajolähtö ja mun pitää hoitaa homma kotiin.

Miksi tämä paniikki pesäpallosta? No tänään pitäisi mennä pelaamaan. Toivon, että kukaan ei osaa muukaan, niin pelistä tulee ihan kivaa.

//www.youtube.com/embed/bqXk_tszs6I

Jos ois ehtiny, niin ois ehtiny. Mut ei ehtiny.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *