Juaksureenii

Tämän päivän lenkki meni niin mainiosti, että oikeen itteäänkin ihmetytti. Että mitenkä se juoksu muka on aina niin haitarista, kun se sitten on kuitenkin suhteellisen oo ja koo. Kävin vähän etsimässä vanhasta blogista juoksuaiheisia juttuja, ja niitähän löytyi aika kivastikin. Olen näemmä kahdesti jo juossut maratonin, ainakin niiden puheiden perusteella. No en oo tainnut sitten koskaan juosta, ja viitisen viikkoa on juoksuintoa riittänyt… Päättäväinen? Minäkö? Not. No mutta kuitenkin siis. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut:

  • Olen juossut sillon alussa 6km noin 45-50 minuuttiin, nyt samanmoinen menee noin 40-45 minuutissa.
  • 7,5 kilsan lenkkiin meni aikaa 65 min. Nyt menee noin 50min.

Että ei tässä nyt epätoivoon kannata vaipua. Kehitys olisi varmaan parempaakin, jos en aina unohtaisi juoksua noin vuodeksi ja palaisi sitten taas asiaan. Tänään kävin vetämässä kympin, edellisen kympin juoksin helmikuussa. Parannusta tuli tässäkin:

screen_shot_2013-04-13_at_7.14.40_pm.png

Edistys mahtoi johtua siitäkin että nyt ei ollut tiellä metriä jäätä eikä taivaalta tullut lunta. Tuo hassu hidastuspiikki kolmen kilsan kohdalla johtuu siitä, että käännyin väärästä tienristeyksestä ja rämmin hetken pitkin metsää 😀 No sattuuhan näitä…

Mutta tsemppiä kaikille juoksua aloittaville, kyllä se oikeasti siitä. Vaikka siltä ei nyt just tunnu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *