Jumppaärsytys

Perjantain pitkältä juoksulenkiltä jalat ovat vielä vähän soirona, ja aamulla aattelin että meen salille tekemään vähän yläkroppaa. Innostus oli vähän nollissa, ja sen vuoksi menin sitten BodyPumppiin. Sillai kevyttä palauttavaa pumppailua niinkun. Minipainot jalkabiiseihin ja sillai. No se meni ihan kivasti, sain kaikki yläkroppabiisit tehtyä hyvillä painoilla. Fiilis oli hyvä.

Mutta ai että söi kun se ohjaaja jalkabiiseissä katsoi mua ja kommentoi että "aina voi vaihtaa pienemmät painot jos ei jaksa" ja "ei oo paljoo jäljellä, vielä menee" ja erityislempparini "45 astetta ei ole kyykky, pitää mennä ysikymppiin". Sillai tiedän kyllä noi kaikki, ja tajuan että ei se ohjaaja tiiä oonko siellä ekaa kertaa vai mitä. Mutta ei nyt perkele tarvi nöyryyttää :D Enemmän se vaan nauratti, ja tein silti niinkun olin ajatellutkin. Nyt on jalat kivasti auki ja voi huomenna mennä lenkille taas kivasti.

Jossain forumeilla on ollut puhetta että aloittelijoita harmittaa kun ohjaaja huutelee sieltä salin yli ohjeita juuri heille, ja aattelin aiemmin että "no ei se nyt niin paha oo, hyvähän se vaan on". Mutta pakko myöntää, otti ylpeyden päälle kun suoraa katsotaan ja vihjataan että "eksää vaan jaksa" :D

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Mä olin allasjumpassa päivää ennen maratonia ja voi että korpesi kun ohjaaja jakeli tiukkoja ohjeita kun julkesin lusmuta jalkatreenistä :D

Pitäisi olla joku sellainen paita, josta selviäisi tilanne. Ehkä sellainen kimiräikkösfanipaita, jossa kehotetaan jättämään asianosainen rauhaan tiedän mitä teen.

sanumaria

Toi oliskin hyvä! "Löysäilen tarkoituksella, jaksaisin kyllä!"

Hear Hear!

Voi joo, se on kummallinen nöyryytyksen tunne, jos ohjaaja kiinnittää negatiivisessa mieless huomiota. Piloxingissa käyn vielä niin pienessä paikassa, että ohjaaja tuntee kaikki nimeltä. Yleensä se vain kannustaa hlö. kohtaisesti, mutta kerran kurjana kertana katsoi suoraan päin ja sanoi "K, vielä jaksaa".  Vitsihän oli vielä siinä, että mulla e ollut mitään ongelmaa jaksamisen suhteen. Höh, sai mut näyttämään heikolta.

Joku Do not disturb-paita olis kyllä aika hyvä. Toimis myös salilla.

anna-liisa (Ei varmistettu)

Ymmärrän hyvin yskäsi, mutta kyllä monesti en ymmärrä aloittelijoita (tai ainakin meidän salilla hiljan aloittaneita), jotka lataavat painoja tuhannesti (jalkakyykkyyn pyytää vielä kaveria lisäämään yhdet vitoset, kun on saanut nostettua tangon vaivoin harteille) ja sitten tekevät just ne 45°:een kulmat vaan. Tai ihan ylisuurilla painoilla ihan väärin hauiksia tai...niin, no kaiken vähän tuohon malliin. Ite näen sen oikean tekniikan ensisijaisena, sitten lisätään hiljalleen niitä painoja...

Tyhjä

Tuo "kannustus" tosiaan vähän kakspiippunen asia. Sinänsä hyvä, kun itse alkaa vakio ohjaajat tuntemaan sen verran hyvin, että eivät ala kommentoimaan painojen lisäämisestä. Joskus vaan täytyy tehdä kevyemmin. Kerran kyllä ärsytti, kun sijainen alkoi stemppaamaan, että nyt kyllä laitetaan kaikki kilon kiekot lisää tankoon selkäpiisiin. Jokunen nainen laittoi, ja tästä vauhtia saaneena ohjaaja vaatimaan, että kyllä miestenkin täytyy nyt laittaa ne kilon kiekot. Itselläni oli juuri ns. palauttelupäivä. Latasin kyrsiintyneenä vitoset päihin lisää.

Sinänsä tekniikassani on varmasti sanottavaa ja parannettavaa. Jotenkin vain aina tuntuu, että vaikka ohjaaja ei kohdista keheenkään kommentointiaan, niin hän tarkoittaa juuri minua! :-D

 

heta margareta
Viinillä

Haha, kerran tuli hauisbiisiin otettua liian pienet käsipainot ja vaihdoin sitten kesken biisin tankoon, ettei jäisi missatut poltot harmittamaan. Noh, ohjaaja se vaan karjas, että "miks sulla on tanko, hä!?!?". Sanoin, että tuli liian pienet käsipainot, "no tuolta voi hakea isommat". Joo. Mä todellakin lähden tästä just nyt hakemaan käsipainoja tän täyden salin toiselta puolelta. Sama ohjaaja pakotti yhdessä vaiheessa kippistelemään juomapulloilla spinningissä biisien välissä... :D Ja käyn siis GoGolla.

tiiti
ite puin

Mua jäi näinkin olennainen asia kiinnostamaan kuin että, miksi se vajaa liikerata palauttaa paremmin kuin kokonainen?

Tyhjä

Kyseinen ohjaaja tulisi varmaan hulluksi, kun mä teen haukkarit aina käsipainoilla, vaikka yleensä ohjelman mukaan tehdään tangolla. :-D Ohjaaja on päinvastoin tullut tunnin jälkeen sanomaan kateellisena, että itsekin haluaisi tehdä, mutta ohjaajana on pakko tehdä ohjelman mukaan.  Mitenköhän se sais jäykät satakuntalaiset kippistelemään outojen ihmisten kanssa. :-D Spinnitunnilla mulle on kyllä joskus tullut ohjaaja huutamaan viereen spurtin aikana. Ei se mua mitenkään haitannut, mutta joku toinen ei välttämättä olisi siitä pitänyt. No toisaalta sillä saattoi olla tilanneälyä sen verran, että osasi valkata uhrinsa.

sanumaria

Kiisa: no aivan, se on jotenkin ylpeyden päälle ottavaa kun tietää itte että jaksaa mut sit kaikki kuvittelee että toi ei jaksa :D Ihan kun ne muut mitään miettis, mut silti!

Anna-Liisa: Joo, tietenki tekniikka on olennaista, ja se on erinomaisen hyvä että ohjaajat niistä mainitsee usein.

Samuel: Se on hämmentävä fiilis kyllä se että "nyt toi tarkottaa just mua!" :D

heta margareta: Haha, onneks mä en oo tuolla Gogolla törmännyt tollaseen. Laita jotain tuntomerkkejä (tai shoutboxiin) että osaan välttää ;) Ei nimiä kuitenkaan aleta täällä huuteleen :)

sanumaria

tiiti: ei se palautakaan, ei vaan jaksanut tehdä täydellä liikeradalla :) Kyse oli siis puhtaasti laiskuudesta ja viitsimisestä siinä kohtaa. Että sillai ihan oikeasta asiasta ohjaaja sanoi siinä.

samuel: tuolla eilen yhelle huomautettiin että "käsipainoilla tekeminen on huijausta" hauisbiisissä...

sanumaria

jaksanut = viitsinyt. laiskotti.

Tyhjä

Siis mun mielestä just tangolla tekeminen on huijausta! :-D Ihan oikeasti käsipainoilla saa sen liikkeen tuntumaan juuri hauiksessa paljon paremmin kuin tangolla. Mistäköhän lie johtuu esim. se, että tankoon voi laittaa enemmän painoa... :-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.