Jumppamiitti

Lueskelin tuolta naapuripalstalta, että A.Sinivaara on tulossa Suomeen. Pumpuin Lotta lienee jossain missä paistaa aurinko ja on lämmintä (ei siis ainakaan Suomessa) tällä hetkellä, mutta funtsin että kun kerran on niin in ja hip ja pop pitää erinnäisiä blogitapaamisia niin pitäsköhän meidänkin pitää? Lilyn jumppafanaatikot juustohampurilaisella, eikö olis hyvä?

A.Sinivaara, Lotta, tiiti, miten olis? :D Olisko muita innokkaita tulijoita? Tämähän olisi tietenkin sitten Tampereella, koska mää en jaksa liikuttaa luitani Helsinkiin. Voin ilmottautua vaikka jotenkin järjestämäänkin tätä (ja pakotan ehkä tiitin mukaan, jos se jaksaa). Pistäkäähän kommenttilootaan viestiä että miltäs tuntuis tämä idea ja katotaan saadaanko jotain aikaan!

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No kuka nyt Hellsinkiin haluis! Mutta miten olis Turku? :-D Saavun ensi perjantaina maahan ja olen kai ekan viikon Turun kupeessa, sitten on jotain rippijuhlan tynkää pk-seudulla ja sitten suunnistankin Pohjois-Pohjanmaalle. 9.8. tulen takaisin etelään pk-seudulle ja viivyn viikon. Eli ekalle tai vikalle viikolle voisi sopia jotain! Tampereelle ei oo kyllä erityisesti asiaa, mutta pääseehän sinne junalla tai hevoskärryillä ainakin.

sanumaria

Siellä vikalla viikolla vois mainiosti kyllä sitten, Lottakin on maisemissa taas :) Mä muuten saatan olla ittekin Turun kupeessa samoihin aikoihin kun sää, voidaan välinähdä jos sattuu aikataulut osuun?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo ja jee :) Mä majailen Kaarinassa, tarkemmin sanottuna Littoisissa.

sanumaria

Voiaan huuella tuolla FBssä vaikka sitte tarkemmin, itsehän ajattelin chillailla Naantalissa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oke, palataan astialle! :)

Chic & Fit

Oiii, oispa kivaa!

sanumaria

Pysy Saara kuulolla, eiköhän tässä jotain keksitä :)

Kommentoi