Kahvikäyttöinen oksasilppuri

Liikuntasuoritukset jäivät vähän toiseksi tänään, kun heti aamusta lähdettiin Parhausihmisen kanssa pienelle shoppailureissulle. Nurmikkotrimmeriä, oksasaksia, multaa, muratteja ja muuta pihatarviketta lapattiin auton täydeltä niin Kodin Terrasta (”ooh, täältä saa tuplabonukset” -kuinka keski-ikäistä..) ja Bauhausista. Kun kerran on se oma piha, niin pitäähän se laittaa kuntoon. 

2013-05-04_16.33.21-1.jpg

Ensin käytiin etsimässä ympäri taloa sopivia työkaluja, ja eikun sitten vaan kaivamaan. Katsokaa miten hienot kukka-alueet tein! Ihan ite! No lähes ite.

2013-05-04_16.33.08.jpg

2013-05-04_16.32.53.jpg

Lisäksi leikkelin menemään heinikkoa ja sen sellaista vastaostetuilla nurmikkotrimmerisaksilla (cool!) ja toimin kahvikäyttöisenä oksasilppurina.

2013-05-04_14.28.18-1.jpg

Nokkelampi olisi eilen käynyt naapurin palstalla lainaamassa oksasilppuria, mutta meni se nyt näinkin. Huomenna puutarhatouhut jatkuu, eli voipi heilua pihalla urpon näköisenä. Tänään muuten olisi ollut International Naked Gardening Day, mutta ei me silti alasti kyllä heiluttu pihalla. Ikävästi saatiin kuulla tästä päivästä siis vasta puutarhailun jälkeen. Voipi olla että huomenna jää lenkit väliin, voin salin sijasta kantaa 40l multasäkkejä ees taas pitkin pihaa. Just because I can! Enää tässä voi miettiä että pitäsköhän käydä vielä kastelemassa istutukset, vai oliskohan ne ihan voimissaan vaikka ei jaksaiskaan…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *