Kenotusta

Naurattaako ketään muuta miten toi Gisele kenottaa päätään joka kuvassa tossa HM:n mainosbannerissa? Mikä tämä kenotus on? Joku salainen mallitrick? Mikä? Kertokaa jo?

Jos tuota yhtä hymykuvaa ei olisi, epäilisin että toi pää on photaroitu joka kroppaan vaan erikseen.

Kommentit

PoniN (Ei varmistettu)

Vakava kaularangan vamma? Gisele haluu tällä kampanjalla valaa uskoa ihmisiin, jotka on ollut esim. auto-onnettomuudessa ja kärsii pysyvistä kaulan seudun vammoista. Et hei säkin voit viel joku päivä istuu tälleen rennosti rotvallin reunalla tai nojailla eteerisesti tähän auton konepeltiin, vaik sun pää vähän kenottaiskin.
Hot&Muscular unable

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos hento malliniska ei kestä tukan painoa?

Adaliaana (Ei varmistettu)

Mä äänestän, et hän on herännyt niska kipeänä huonon nukkumisasennon takia, ja kuvaaja on sitten päättänyt hoitaa kuvaussession näin. Mun mielestä tosi ymmärtäväistä kuvaajalta, ettei pakota toista oikomaan niskaansa, jos se tuntuu pahalta.

Yhdellä keskustelupalstalla oli juttua siitä, että hyvin monet mallikuvat (katalogeissa) on sellaisia, että malli poseeraa hivenen kummallisessa asennossa, toinen käsi luonnottomasti alhaalla roikkuen. Siten, miten kukaan ei koskaan normaalisti olisi. Tekeekö tuo posetus vaatteesta paremman näköisen? Tässä malliksi semmonen esimerkkikuva (linkki):
http://www.lipsy.co.uk/store/dresses/lipsy-sequin-lace-long-sleeve-dress/product-is-JD02641_091

Ja tässä tuo kiintoisa keskustelu:
http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/413733.html

sanumaria

Oon miettinyt myös sitä vaihtoehtoa, että Giselen pää vaan painaa niin paljon ku se on tohon kroppaan nähden niin iso. Väkisinkin kenottaa.

Ja siis mitä, eiks kaikki hengaakaan tollai puolilöysästi vinottain roikkumalla koko ajan? :D Orankipose!

Vierailija (Ei varmistettu)

jospa kiselellä on torticollis :). mutta hyvä havainto, nauroin!

Tyhjä

Musta tässä on puhtaasti kyse siitä, että sille on joskus kymmenen vuotta sitten kerrottu jossain yhteydessä, että tuo puoli naamasta on parempi ja kun pään laittaa vinoon, niin korva pystyy isommalla pinta-alalla vangitsemaan valon kamerasta tälle poskelle. Tosin jos H&M on ollut pienemmällä budjetilla liikkeellä, niin he ovat voineet saada sillä vaan sen huonomman posken, joka vieläpä kenottaa? Mene - tiedä nyt sitten tätä!

sanumaria

Se näyttää siltä että 10 vuoden päästä noilla on jäätävät niskajumit :D

Kommentoi