Kotiinpaluun aiheuttamia kysymyksiä

Mikä olisi hyvää kotiinpaluumusiikkia? (Torvikoplan big band-versio Juicen ja Mikon biisistä Hengitä, sisko).

Voiko tän 5min pullossa seisseen Tuttelin vielä lämmittää? (Voi tietenkin.)

Ollaanko me hysteerisiä?

Kuullaankohan me tähän 5 metrin päähän kun noi herää yöllä? No jos pistetään varoiksi herätyskello soimaan yöllä. (Kuultiin ja herättiin.)

Ollaanko me hysteerisiä?

Missä vaatteissa nää nukkuu? (Missä vaan melkein.)

Joko mennään nukkuun?

Etkö säkään nuku?

Me ollaan vähän hysteerisiä. 

Hengitä, sisko, hengitä syvään. Hengitä sisko, hengitä syvään. Sillä on vain hyvää onnea, vain hyvää onnea että toisiaan olemme lähekkäin.

Aamulla herättiin kaikki. Vanhemmuus, level 1, achievement unlocked.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Hahah, kuulostaa niin tutulta. -Ja noi hysteria-ajatukset todellakin muistaa, vaikka aikaa on kulunut pian kolme vuotta :D Muistan myös ajatelleeni kotiutuessamme (ja Kättärin hissiin mennessämme), että "Saadaanko me oikeasti lähteä? Pitäiskö sitä vielä kysyä, että ymmärrettiinhän me oikein??" (Ja me ei oltu siis missään tarkkailussa.)

Tsemppiä! Hauskoja hetkiä ja paljon iloa! (Ja vielä onnea!)

Vau mikä vauva!

Sama :D "siis noi vaan sano meille että heippa? niinku me nyt tästä vaan saatais lähtee? siis saadaanko me nyt keskenämme vaan mennä? ei noi mitään tunnu sanovan vaikka me vaan tässä mennään. kai me sit vaan mennään."

Voi ei toi oikee alakuva en kestäääääääääääääääää <3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mäkin muistan sen hämmennyksen, kun sieltä osastolta sai vain lähteä. Noin vain...ketään ei kiinnostanut, kukaan hoitajista ei tainnut ehtiä edes sanomaan heippa. Me vaan hipsittiin sieltä hiljaa pois, mies kantoi kaukaloa ja meillä oli koko ajan sellainen olo, että kyllä jonkun nyt kohta täytyy juosta meidän perään ja sanoa, ettei täältä nyt voi noin vain lähteä.

sanumaria

Meillä oli kyllä ihana, hyvä kun eivät tulleet ovelle vilkuttaan :D Ja muutenkin oli kyllä sellainen fiilis että kiireestä huolimatta hoitajia ja kaikkia oikeasti kiinnosti.

sanumaria

Tää on kyllä melkosta arpomista tää touhu :D Google laulaa vaan jatkuvasti että mitä saa tehä ja mitä ei...

:D Ehkä kannattaa kysyä mieluummin äidiltä :) googlettamalla saatat päätyä vauvapalstoille ja hysterisoitua lisää

SuviH (Ei varmistettu)

Voi ei, olis voinu olla mun kirjoitus :D Ihan hysteerinen ja epätodellinen olo oli, tarkkailin hengitystä koko ajan. Ja kyllä, kello oli myös soittamassa ;-) Ekan yön jälkeen voittajafiilis, et jes, hengissä!!
Ja hei unohda Google, kysy kavereilta &lt;3

hiksu (Ei varmistettu)

Huh huh, on se varmaan aikamoista kahden kanssa, siis tarkoitan että en jaksa uskoa että "kaksi menee siinä kuin yksinkin", eikös niin tavata sanoa :D Itsellä tuntuu yhden kanssa olevan kädet täynnä puuhaa ja kyllä kaksi olisi ihan toista vaikka tissejäkin on kaksi... Toisaalta kyllähän se arki varmaan sujuvaa on hetken päästä kahdenkin kanssa, erilaista vain kuin että vauvoja olisi yksi :)

sanumaria

Suurin ongelma tässä on lähinnä että miten saa molemmat samaan aikaan syliin ja miten saa molemmille ruokaa naamariin samaan aikaan :D Onneks toisella on pidempi pinna niin se malttaa odottaa ruokaansa.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mun ystäväpariskunta, jotka sai vuosi sitten kaksoset, kuulivat eräältä (nyt jo aikuisten) kaksosten äidiltä, että hän oli jossain vaiheessa päättänyt, että seuraavaa, joka sanoo "kaksi menee siinä missä yksikin!" hän vetää turpaan :D 

sanumaria

Yks vaihtoehto tietty on pyytää sanoja viikoksi auttaan ja lähtee lomalle ite :)

paulahelena
ALUAP

en kestä miten ihanat tyypit<3

paulahelena
ALUAP

onpa muuten ihan samanlainen ilme tos oikees alakuvassa ku sun profiilikuvassa!

lilli45 (Ei varmistettu)

Mitä noissa pipoissa lukee?

sanumaria

Niissä lukee Tays Tähtivauvat. Tays jakoi niitä juhlavuoden kunniaksi joku aika sitten ja tuttu kätilö oli löytänyt meille noi jostain jemmasta :)

Silkkitassu

Mitä suloisuuksia! Se oli kyllä niin epätodellinen hetki kun tultiin kotiin. Mitä me nyt tän kanssa oikein tehdään??!! Tuleeko joku hakee tän kohta pois meiltä?

Sama täällä (Ei varmistettu)

Tää on Sanumaria kuule ihan meidän elämästä! Kotiudittiin vauvan kanssa laitokselta torstaina ja fiilis on tismalleen tuo! Ihana kuulla, ettei olla ainoita panikoitsijoita. Tsemppiä ensipäiviin teille ja onnea ihanista vauvoista :)

Eikku_ (Ei varmistettu) http://liikuttava.blogspot.fi/

Voi ei mitä murusia &lt;3. Tuo oikea alakuva on niin hellyttävä!

Lumikettu
Sinä olet ihme

Vau, mitä vauvoja! :)

Tuli mieleen, että miten kaksosvauvat erottaa toisistaan? Voiko ne vahingossa vaihtua, kun luulee, että laittoi Meuhkan oikealle ja Veuhkan vasemmalle puolelle, ja laittoikin toisin päin? Onko vauvoilla niin paljon koko- tai luonne-eroa, että ne on helppo tunnistaa? Vai onko sulla joku mystinen äidin seitsemäs aisti, joka vaan kertoo ja sä vaan tiedät? Itsellänihän on ollut vain yksi vauva, joten en tiedä näistä kaksosjutuista mitään.

Ai niin, vai onko ne vauvat erinäköiset? :D

sanumaria

Näillä on kokoeroa ihan pituudessa ja painossa. Ja ne ei näytä (mun mielestä) yhtään samoilta. Toinen näyttää oravalta ja toinen kilpikonnalta :D

NiinaS (Ei varmistettu)

Siitä se lähtee, tuttu tunne toi kyllä on, vaikka oma nuorinkin täyttää ihan kohta 10 (!!) ja mulla on noita ollut vain yksi kerrallaan :)

Onnea kotioloon, päivä kerrallaan :)

Pire (Ei varmistettu)

Ihania! &lt;3 Olen niin kateellinen :D LA tänään eikä mitään vinkeitä, että kaveri olisi tulossa maailmaan. Minulle ilmestyy varmaan kohta postilaatikko vatsan kylkeen... Oottelen jo kauheasti, että sais tulla vauvan kanssa kotiin (saatan katua tätä myöhemmin, nimenomaisen paniikin takia) :)

annaandandyathome

Ihanat orava ja kilpikonna <3 <3 Ja kohta sä jo "palvelet" molempia automaattisesti, ja ehkä sulle kasvaa sellaisia pitkiä lonkerokäsiä sinne tänne! :)

Mut hei, mieti jos oliskin kolme? 

sanumaria

En kyllä ees mieti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.