Kun asiat menevät alamäkeen

Mistä johtuu se, että kun sanotaan asioiden menevän alamäkeen, niin silloin menee huonosti? Kun alamäkeen on helpompi kuitenkin kulkea? Ylämäkeen meno on tietenkin hyvä juttu, kun sitten pääsee huipulle. Mutta se ylämäkeen kulku on niin rankkaa. Noh, joka tapauksessa, eilen asiat menivät näpsäkästi ala-tai-ylämäkeen (katsantokannasta riippuen). 

Töistä lähtiessä huomasin että sähkötolppa ei ollutkaan toiminut, uimahallin pihassa huomasin että mukana oli kaksi bikinitoppia mutta ei yhtään alaosaa, Stadiumin pihasta lähtiessä huomasin että autohan ei enää suostu liikkumaan. Että sellaista. Pikkujuttujahan nuo lopulta, mutta kun mun liikuntasuunnitelmat meni metsään! 

Suunnittelen aina viikon treenit etukäteen niin mullahan menee pakka sekaisin jos jotain tällaista tulee. Hitto vie!

Kommentit

Nina Enroth

Oon pohtinu tätä samaa mäkien suunta-asiaa pienessä mielessäni. Hyvä, että se askarruttaa myös muita.

anna-liisa (Ei varmistettu)

Olen miettinyt useamman kerran just tuota samaa; kun alamäkeen on niin helppoa ja iloista mennä, miks se kuvaa niin kuin huonosti menemistä?
Joka tapauksessa toivotaan, että tänään menee toiseen mäkeen :).

Manuu (Ei varmistettu)

Mua kanssa niin otti päähän, kun meidän killan pelivuoro peruttiin tällä viikolla enkä tiennyt asiasta vaan menin tyhmänä paikalle. Niimpä yksi liikuntakerta uupuu tältä viikolta eikä enää ehdi kun on ihan väärässä kaupungissa kun urheilukamat murr! Tällasista yllätyksistä pitäisi ilmoittaa vähintään viikkoa aiemmin että voi suunnitella uudestaan

sanumaria

Vähintään viikkoa etukäteen pitäs ilmottaa. Postissa. Niin ärsyttävää kun menee hyvin suunniteltu viikko sekaisin :D

Tyhjä

Onko se sitten tätä kvartaalitaloutta. Käppyrät kun on ylämäkeen nousussa, niin kaikilla on kivaa. :-) Välillä on kyllä päiviä, joina kotiin jääminen olisi kannattanut.

Kommentoi