Kyläluuta

Otsikon mukaisesti tänään kävin ihan kaupungilla (siis käyhän mä toki töiden takia kaupungilla arkena, mutta tällaista ”mennään kaupungille oikein syömään” hommaa ei ihan joka päivä tai viikko harrasteta). Koska oli naistenpäivä, niin pääsin oikein Ravinteli Berthaan syömään. Mikä olikin kyllä hyvä, koska en ole koskaan ollut. Ja voin sanoa että ehdottomasti meen uusiksi.

2014-03-08 15.00.55.jpg

 Hauskaahan tässä konseptissa on, että menut maksavat aina saman verran, mutta menun sisältö sitten vaihtelee kauden raaka-aineiden, kokin fiilisten ja ilmeisesti tähtien asennon mukaan. Erityistä plussaa siitä, että mun ei tarvinnut selata läpi kuin aina kolme vaihtoehtoa per aterian osanen. Päästiin tänään sitten poiskin kun ei ollut liikaa vaihtoehtoja vaan juuri sopivasti.

2014-03-08 14.57.25.png.png

Bataatti, nauta ja mustaherukka kannettiin pöytään hyvillä selityksillä. Tuosta menusta varmasti saisi vielä enemmän irti jos pystyisi ottamaan vielä ravintolan suosittelemat juomatkin, mutta ehkä ensi kerralla sitten! Nyt mentiin vain vissyllä. Ja kadehdin ihan älyttömästi parhausihmisen viiniä. Suosittelen kyllä Berthaa kaikille, muistakaa vain varata pöytä. Ovelta käännytettiin noin 8 ihmistä sillä aikaa kun me siellä oltiin, koska ilta oli jo täyteen bookattu. Kolme ruokalajin menu kustansi sen 43€, mikä on kyllä hyvinkin kohtuullinen hinta niinkin hyvästä sapukasta ja kivasta ilmapiiristä.

Koska joka tapauksessa oltiin jo hunningolla, suunnattiin seuraavaksi vielä drinkeille. Tai siis mää halusin drinkin. Päädyttiin Bar Ineziin, jossa baarimikko loihti mulle erinomaisen hyvän kirpeän drinksun. En tiiä mitä siinä oli, mutta hihittelin kun parhausihminen maistoi ja naama meni ihan ryttyyn. Musta se oli juuri sopivan kirpsakka. Holittomia drinksuja ei viitsi juurikaan ostaa, kun ne oman kokemuksen mukaan ovat ylimakeita ja ylihinnoiteltuja. Mielummin pysyy vissyssä, vedessä ja limpparissa, mutta ainakin Inezissä uskallan toistekin pyytää jonkun holittoman version.

2014-03-08 16.42.55.jpg

Naistenpäivä kruunattiin vielä shoppailureissulla, kas näin:

2014-03-08 17.16.43.jpg

Mutta nyt Morsen pariin, lauantai ei oo lauantai ilman brittimurhaa tai saksalaisdekkaria!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *