Liikunnan puutos ahdistaa

Ai että ottaa päähän tämä sairastaminen. Ei pääse liikkumaan, ja sitä oikeen tuntee kun lihakset sulaa ja läski kerääntyy ihon alle. Vihaan tätä plösölöysäoloa. Mutta kun ei auta itku markkinoilla, kipeenä ei treenata (joskus on sitäkin tehty, ja sepä ei ollutkaan niin hyvä idea kun kuvittelin). Huomenna kyllä meen jäälle, oli mikä oli.

Jotain vaihtelua sairastuvan pitämiseen toi pieni työmatka. Työmatkoissahan on kivointa se, että pääsee hotelliin. Koska noh, hotellissa on televisio, ja pääsen katsomaan mainoksia. Mä harvoin jaksan keskittyä mihinkään ohjelmaan, mutta nyt on tullut tuijotettua tätä postimyyntimorsianohjelmaa (ajattelinkin sitten iloisesti tilittää aiheesta huomenna, nyt lupsuu aivot niin pahasti että en pysty). Mutta ne mainokset! Nelosen mainoskatkopätkässä on mopsi! Oikea mopsi! Awwwww <3

Kävin mää kylillä vähän pyörimässäkin, etten ihan hotellikuole.

Reissaaminen ei ihan tähän jää, ens maanantaina pitäis lähtee kohti naapurimaata ja viettää siellä hilpeitä hetkiä vuokra-auton kanssa suunnistamalla. Otin mä navigaattorin siihen autoon, mutta oletettavasti vetelen silti vaan tuurilla. 

Mutta hei nää mainokset vielä. Moniko on nähnyt ton jonkun SensualBalance-voiteen mainoksen? Miksi jossain liukuvoidemainoksessa on kuvituksena popcornia? :D

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Katsoin saman dokkarin ja naureskelin, että tulipa sopivaan aikaan kirjoitettua juttu aiheesta.

Hahahaa, mä olen niin miettinyt samaa, miksi, oi miksi ihmeessä popcorn liittyy voiteeseen, jolla lisätä naisen nautintoa?!

Btw, olit meikäläisen huudeilla sitten käymässä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ettei olisi ylikuntoa eikä kipeyttä?

sanumaria

Vieras mies: Eikö ollut huikee dokkari :D

katra: ehkä jotkut saa kiksejä popcornista?

vierailija: mää erotan kyllä lenssun ja ylikunnon ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.